![]() |
#61 | |
Reputacja: 10
|
![]()
I już? Czuję jakiś niedosyt ;/
Cytat:
![]() ![]() Bardzo zainteresował mnie wątek Alice. Domyślam się kim może być owy Mark. Zżera mnie ciekawość o co w tym wszystkim chodzi. Za co ma się zemścić... I trochę boję się o Alice. Mam nadzieję, że nie zrobił jej krzywdy. O ucieczce nie ma się co rozpisywać. Były emocje to fakt ![]() ![]() Sanae ślicznie wygląda na ostatnim zdjęciu ^^ Mam tylko jedną uwagę. Wydaje mi się, że zdjęcia w tym odcinku są takie...nijakie. Postacie stoją w miejscu i nic nie robią. Ale oczywiście to rozumiem, bo o ile pamiętam nie robiłaś nowych fotek, tylko wstawiasz stare, więc nie możesz ich poprawić. No to chyba tyle. (chcę więcej!) i czekam na Vinca ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
|
![]()
Ej, ja się dopiero wkręciłam! Zdecydowanie za mało.
Zgadzam się z Silver, zdjęcia blado wypadły. A Alice ma jasny szlafrok, a nie ciemny, ha ![]() Jeśli chodzi o tekst, to trzyma w napięciu tak, że nawet jakbyś napisała "ktury" (jej, jak to okropnie wygląda), to ja bym nawet tego nie zauważyła ![]() Jeszcze raz się poskarżę: krótko! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
Dzięki, dzięki...
Zdjęcia są stare, no i ta akcja się jeszcze nie skończyła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
No, w końcu przeczytałam
![]() Odcinek jak zawsze fajny ![]() ![]() Nadal trzymam się tego, że Sanae powinna mieć częściej takie rozpuszczone włosy ![]() Czekam na więcej ![]()
![]() |
#65 | |
|
![]() Cytat:
![]() Wow, ciekawe o jakim fachu mówił ten cały Mark. Może Alice była płatnym zabójcą ![]() Mnie jakoś ta scena pościgu nie zaparła tchu w piersiach. Normalnie ją przeczytałam i nic mnie szczególnie nie poruszyło. No, ale teraz już wiem na pewno, ze to nie Vinc. No właśnie... Brakuje Vincenta, zdecydowanie, ale wiadomo, ze nie da się go wszędzie wcisnąć, bo wtedy wyjdzie jak w takiej jednej książce, którą kiedyś czytałam z ciekawości. Wyszło na to, ze główny bohater zaczął mi bokiem wychodzić xD Co do interpunkcji... Żaden błąd nie wpadł mi w oko podczas czytania. No, ale to nieistotne, bo trochę czasu minęło od napisania Melodii ![]() Sanae wygląda genialnie w rozpuszczonych włosach, a Shun jest całkiem przystojny ![]() Wrócę jeszcze do tego całego Marka... Zapewne wampir, co nie? W końcu ''zmartwychwstał'' ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
@up: mnie tak ciekawość nie zżera jak Ciebie, ale lubie przeżywać to wszystko jeszcze raz
![]() ja tam wolę Sanae w związanych włosach, a już bardzo podoba mi się w jeszcze innych, ale nie zdradzę, żeby nie było, że fabułę ujawniam ![]() czekam na ciąg dalszy (mimo, że przeczytałam już go sobie w wordzie ![]() a co do samego odcinka, to urwałaś w najlepszym momencie... ![]() dupa tam, a niech was ciekawość zżera haha xDD no i fryzura Shuna ![]() ![]() swoją drogą, gdzieś mi ją wcięło! ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 17.02.2012 - 01:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Ajajaj! Nie miałam okazji czytać Melodii w swej pierwszej odsłonie, jednak tytuł wydaje się być dziwnie znajomy. W każdym razie będę się zaczytywać, a na razie powiem, że wciągnęło mnie! Swoją drogą śliczne imiona wybrałaś bohaterom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Jak dla mnie Sanae ładniej w rozpuszczonych
Znów jestem zachwycona odcinkiem( to część rozdziału, więc można to chyba tak nazwać nie?) Akcja zaczyna się rozkręcać... ciekawe co ten facet chce od Alice. Ogólnie to zżera mnie ciekawość. Czekam na ciąg dalszy. ![]()
![]() |
#69 | |
Reputacja: 11
|
![]() Ciekawy motyw z matką Sanae, jestem ogromnie ciekawa, co też ona przed nami (i rodziną chyba też) ukrywa. Odniosłam wrażenie, że z Markiem łączyła ją nie tylko zwykła znajomość; że kiedyś nie był jej obojętny... Niebezpieczny mężczyzna. A czy nie spotkaliśmy się już może z nim w pierwszym rozdziale?
![]() ![]() Druga połowa brutalnie przerwana w kulminacyjnym momencie, no kurkaaaaa ![]() Błędów nie szukałam, nic też chyba nie rzuciło mi się w oczy, ale to przez pochłonięcie lekturą. Intrygujący odcinek. Jest jeden, ale za to ogromnie wielki minus - zdecydowanie ZA KRÓTKO! ![]() Btw. Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Dziękowac, dziękować
![]() Jeśli dobrze pamiętam, to po scenie ucieczki jest scena z Alice, więc i tak byłaby przerwa ![]() Edit: Next odcinek ok piątku 2.03. Z powodu przeprowadzki nie mam czasu go wstawić wcześniej. Ostatnio edytowane przez Vipera : 29.02.2012 - 08:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|