![]() |
#2211 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Healy
Valencia spadła schodząc z Doris ![]() ![]() Podczas przejażdżki Valencia zauważyła chłopaka, którego nigdy nie widziała w tych okolicach..Jakiś nowy sąsiad ? Sądząc po minie chyba nie był zadowolony ze swojej jazdy konnej ;p ![]() Na kolejnych przejażdżkach także się widywali.. ![]() Podczas gotowania obiadu Valencia dostała smsa od nieznanego numeru z prośbą o spotkanie na plaży o północy...Trochę dziwna prośba, ale ok ![]() No i jak zwykle obiad spalony.. ![]() ![]() Co za niespodzianka ;d Na plaży spotkała tego "nowego sąsiada" . ![]() Dostała nawet kwiatki od niego. Lizus ;p ![]() Miała wrażenie jakby znała go od dawna. Wiedziała, że postępuje źle, no ale on jest taki przystojny.. ![]() ![]()
|
![]() |
#2212 |
|
![]()
milkie_way15, zestaw zwierzaków z Króla Lwa mam z TSR:
http://www.thesimsresource.com/artis...ing/id/947861/ Nie wiem, czy ten zestaw na stronie jest naprawiony, pod wersję Zwierzaków, być może trzeba go przerzucić przez rigfix'a. Ja sobie sama naprawiłam wszystkie obiekty, tak więc u mnie działa. Julia11, mój ulubiony kolor drzewka, to oczywiście niebieski... xaga16xlove, śliczne koniki... ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 25.02.2012 - 21:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
|
![]()
świetne macie te rodzinki ! Ja bym chętnie dodała mam zdjęcia,pomysly itd. ale coś mi image shack nie działa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
|
![]()
szalola na image shack trzeba się teraz zarejestrować
![]() anie dziękuję ![]()
![]() |
#2215 |
|
![]()
~Ciąg Dalszy Rodziny Koksak~
![]() Angela i Eugi żyli jak najpiękniejsza ze wszystkich par świata, byli szczęśliwi.. ich związek był jedną wielką namiętnością i silną miłością.. ![]() ![]() Fuuu Stefek pije z klozetu! ![]() ![]() A tu walka z gryzakiem, kocham to psisko! ![]() Z koleżanką z parku ![]() I ze swoją Laylą, moje psiaczki ![]() ![]() Pewnego dnia Angelika zniknęła na cały dzień, Eugeniusz kompletnie nie wiedział co się dzieje, szukał jej aż w końcu znalazł ją za miastem wieczorem.. ![]() -Kochanie co się dzieje, szukałam cię cały dzień! Zaraz.. czemu ty płaczesz?? -Bo widzisz, stało się coś czego obydwoje nigdy byśmy się nie spodziewali , przynajmniej nie teraz.. -Powiedz mi o co chodzi, kocham cię i chce wiedzieć wszystko, jesteś dla mnie najważniejsza nie chce cię stracić.. -Kochanie, wiem że teraz pewnie mnie zostawisz, ale chce żebyś wiedział że nosze w sobie twoje dziecko.. - Kotku jesteś w CIĄŻY? TO WSPANIALE!!! będziemy mieli dzidziusia! Głuptasie jak mogłaś pomyśleć że cię zostawie, nie jestem taki jak każdy! Zaopiekuję się Tobą i tym maluchem.. ![]() ![]() Angelice zrobiło się niedobrze, chyba maluch, poczuł tą miłość od rodziców ![]() ![]() Moje bebusie, Tatuś cię kocha ![]() ![]() + Bonus Zdjęcie zrobione przez Eugeniusza, przyszła mamusia ![]() ![]() c.d.n... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
|
![]()
Rodzina Healy
Valencia postanowiła zapomnieć o tamtym kolesiuu i poszła na basen. Niestety, on też tam był.. ![]() Tym razem chłopak dostał kosza ![]() ![]() -Czego ode mnie chcesz ?! Ja cie w ogóle nie znam ! ![]() -Zacznijmy od początku. Jestem Noel i .. podobasz mi się ![]() Zabrał ją do kinaa.. ![]() ..i na kolację ![]() ![]() No i wylądowali w łóżku ![]() ![]() Doris urodziła źrebaczka ![]() A Valencia zaszła w ciążę. ![]() -Kochanie, co Ty tutaj robisz? Nie możesz się przemęczać, wracaj do domku a ja zajmę się konikami. -Dobrze kotku. Jesteś kochany.. ![]() +BONUS Słodki źrebak, nie ? ![]() ![]()
![]() |
#2217 |
|
![]()
Już? Ledwo się sobie spodobali, a już ciąża, radość, 'kochanie' itp? Olaboga, jak szybko.
![]() ![]() Horsez jestem zakochana w tym mniejszym piesku. Zazdroszczę faktury sierści zwierząt, ehh. I ponownie, jestem ciekawa płci dziecka. O, i ładne pozy. ![]()
![]() |
![]() |
#2218 |
|
![]()
Horsez, skąd Ty masz takie świetne pozy?! Ja zawsze jak ktoś wstawi takie fotki to szukam PosePlayer'a i poz w necie, a potem i tak z nich nie korzystam... Wydaje mi się, że aby zrobić takie zdjęcia, trzeba mieć po prostu pomysł na historię, a ja go nie mam, i w tym szkopuł
![]() xaga16xlove, źrebaczek słodki babka też ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
|
![]()
Pozy mam głównie z mts i z takiej jednej stronki.. napisze ci potem na pv bo nie pamiętam dokładnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
|
![]()
jeej widzę, że przybyło tutaj nas
![]() Horsez xaga16xlove anie_1981 malinQaa- Jula11 KOCHAM WASZE RODZINKI :* ♥ Rodzina Leo / Break Ciąża Amelii przebiegała spokojnie. ![]() W stroju pracowo-roboczo-ciążowym. ![]() Dzięki macierzyńskiemu w końcu miała czas zostać mistrzem w gotowaniu. ![]() Narodziny córeczki Melody, tatuś muzyk chciał, żeby miała tak na imię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę państwa! Oto Melody Leo! ![]() ![]() ![]() ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|