![]() |
#41 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Może i kupię, zobaczy się. Mam wahania co do każdej gry czy dodatku do niej. Zanim kupiłam zwierzaki zmieniałam o tym zdanie co najmniej dziesięć razy. Oglądam ten zwiastun jeszcze raz i chyba powoli zmieniam zdanie co do dodatku. Ale tak jak już pisałam, poczekam najpierw na więcej informacji.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
|
![]() Cytat:
Ja, jak już pisałam, cieszę się z tego dodatku. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja bardzo ciesze się z tego dodatku i na pewno go kupię
![]() ![]()
![]() |
#44 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Pamiętam jak na początku łudziłam się, że w dodatkach będą pojawiały się najciekawsze rzeczy z dwójki: pory roku, własny biznes, studia i wakacje, na których sim naprawdę może się zrelaksować. Właściwie, jak dla mnie, mogliby powtarzać dodatki z dwójki jeden po drugim ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Katerina... Mój komentarz był skierowany do innego użytkownika, bodajże MilośniczkiZwierząt, która napisała, że nazwa miasta z nowego dodatku jest podobna do nazwy miasta z jakiegoś tam serialu... O nic więcej mi nie chodziło, albowiem chcę mieć ten dodatek.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Po kilku rozmowch dodatek mi się znudził, ja wolę grać normalsami i wampajerami. xD
te wilkołaki zbyt owłosione, zombie zbyt przerażające , czarownice zbyt nie w moim stylu , wróżki zbyt sweet. Nie wiedziałam że aż tak zmienię zdanie! xD A swoją drogą szkoda ze w PZ nie można wampów w casie tworzyć, czy za pomocą kodu 'Testing...'. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
To jest świetne, właśnie na to czekałem.
![]() ![]() I wreszcie wiedźmy. Osiedlowe Życie to mój ulubiony dodatek do TS2, zawsze tworzyłem jakąś czarodziejkę czy czarodzieja. Bardzo mi się podoba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
No to chyba że.
![]() ![]() ![]() Wkurza mnie trochę, że ten dodatek dopiero we wrześniu. W końcu w wakacje będzie dużo wolnego czasu, a we wrześniu już mniej. :/
![]() |
#49 |
|
![]()
Ja mam zamiar wakacje wycisnąć do cna... Nie chcę marnować czasu przed komputerem.
![]() Co do tego dodatku, to czytałem wywiad o nim i spodobało mi się to o czym w nim napisano. Tworząc magiczną postać od początku nie musimy się męczyć z szukaniem 'genodawcy' po całej okolicy, a później z przekonaniem ww. do ukąszenia/pobłogosławienia (czy bóg wie czego) nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Reputacja: 22
|
![]()
Ja uważam że ten dodatek to totalne DNO..
No już chyba gorszego dodatku to nie mogą zrobić Ta gra przecierz miała być realistyczna a nie że w symulacji życia będziemy mogli latać na miotle |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|