![]() |
#31 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeśli chodzi o powtórkę z PZ to raczej powtórki nie będzie, bo będzie suwak dzięki któremu można będzie ustawić ilość wilkołaków wampirów zombie i innych postaci fantastycznych i wybrać które postacie chcemy mieć u siebie w mieście.
![]()
|
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No i jeszcze nigdy nie słyszałam, że Simsy mają być nierealne : o |
|
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
Bardzo bym chciała, aby wrócili kosmici i simrośliny z The Sims 2. Uwielbiałam nimi grać. Jak na razie podoba mi się ten dodatek. Już sobie wyobrażam ten romans między zombiakiem i wróżką
![]()
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tam się cieszę z tego dodatku i na pewno go kupię. To kwestia gustu i tyle. Ja uwielbiam wszystko co paranormalne: książki, seriale, filmy... Po zakupie Po zmroku długi czas grałam tylko wampirami, a później już mi się to znudziło. Czasem w simsach, owszem, chcę prowadzić normalne życie i ucieszyłabym się tak samo, gdyby wyszły 4 pory roku. Pewnie szybko mi się znudzi ten dodatek, ale cóż... z zostań gwiazdą miałam identycznie, na początku ciągle grałam tymi karierami, a później miałam już ich dość. Poza tym, brakuje mi wiedźm z dwójki osiedlowego życia.
![]()
![]() |
#35 |
|
![]()
no ja uwielbiam grać wampirami w the sims 3 i jeśli będzie to możliwe to spróbuję rozkochać wampira w wilkołaku i stworzyć z nich parę. Nie wiem czy zauważyliście, ale nazwa miasta w tym dodatku będzie trochę podobna do Mystic Falls z serialu Pamiętniki Wampirów.
![]()
http://mypage.thesims3.com/mypage/simunia12 Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 15.06.2012 - 19:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Im bardziej upodabniać będą Simsy do serialów itp. tym bardziej kiczowate Simsy będą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Jejku! Nie mogę się już doczekać. Marzy mi się prawdziwa magia, bo z jakiegoś powodu nie mogę pobrać tej ze store. Już sobie wyobraziłam moją przyszłą czarowniczkę
![]()
Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 16.06.2012 - 09:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
A tak btw... Jeśli się komuś coś nie podoba, to po prostu może tego nie kupować
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Forum jest od tego by dzielić się opiniami i odczuciami
![]() ![]() A co do całej tej dyskusji, że w 1 i 2 też były cudaki. OK, były, ale gra nie zmuszała do grania nimi i posiadania ich w otoczeniu. Ja np. lubiłam chodzić do Dziwnowa by pograć kosmitami, niezbyt często oczywiście. Ale gdyby w innym mieście samoistnie pojawiali mi się kosmici, to bym się solidnie zdenerwowała, delikatnie mówiąc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Skoro będzie można ustawić natężenie cudaków w otoczeniu, to może zmienię zdanie i się zdecyduję. Od czasu do czasu mogę sobie nimi pograć dla odmiany, odezwała się we mnie mała dziewczynka i zamarzyła mi się rodzinka wróżek gdzieś w lesie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|