![]() |
#1 | ||||
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Mamy zaszczyt ogłosić zwycięzców tegorocznego Forum Awards:
*** Dziękujemy za udział w corocznym Forum Awards. Mamy nadzieję, że wyniki spełniły Wasze Oczekiwania. Niebawem rangi zostaną nadane, a tutaj macie tablicę kolorów RGB http://www.blog.gdaq.pl/2010/01/paleta-kolorow-rgb/ Do zobaczenia za rok ![]() @ruda: UWAGA! osoby które mają aktualnie po trzy rangi, są proszone o zdecydowanie, które z rang chcą usunąć, a które zostawić :3 @Libby: UWAGA! Tablica kolorów poprawiona ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 06.03.2013 - 17:11 |
||||
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
Tak więc dziękuję wszystkim za głosy. Dzięki wam udało mi się wygrać Forumoholika
![]() Gratuluję także pozostałym zwycięzcom. ![]() BTW. link do tablicy RBG nie działa ;3 @Chari: link poprawiony
![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 05.03.2013 - 18:13 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Gratuluję wszystkim. Dziękuję za głosy :3
Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 05.03.2013 - 18:12 |
![]() |
![]() |
#4 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cały czas zbierałam gify na tę okazję, więc chcę podziękować wszystkim za nominacje i głosy, bez was by mnie tu nie było ![]() ![]() Żartuję xD Gratuluję pozostałym ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz dziękuję, ILY ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaaa, pewnie jak zwykle znajdą się hejterzy... cóż... ![]() Przepraszam za ten spam, musiałam xD ![]()
Ostatnio edytowane przez Meryam : 05.03.2013 - 18:13 |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Tablica kolorów już poprawiona
![]() Gratuluję wszystkim wygranym ![]() ![]() Enobaria: gif z Eye of the Tiger jest strzałem w dziesiątkę xD
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wielkie podziękowania za wszystkie głosy na mnie i gratuluję zarówno zwycięzcom, jak i wszystkim nominowanym
![]() Wybaczcie, że nie dam serii gifów, ale mam nadzieję, że zdjęcie szczęśliwej Buki wystarczy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]() W sprawie zbyt wielu rang mam pisać tutaj, czy zgłosić się do jakiegoś admina na priv? e.: LOL, ale dziwnie wyglądam, aż sobie screena zrobię xDDD @ruda: pisz tutaj ![]() Ostatnio edytowane przez rudzielec : 05.03.2013 - 18:45 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
No cóż, bardzo, ale to bardzo żałuję, że przegrałam tym jednym głosem z Laselight, ale w końcu miałam bardzo poważną rywalkę, dlatego gratuluję jej szczególnie
![]() ![]() Gratuluję tez innym, którzy wygrali ![]() ajj, no i dziękuję wszystkim za nominacje i głosy :3 nawt tylu nominacji się nie spodziewałam, do tego dostałam się do tylu sond ![]()
Ostatnio edytowane przez Cytryśnia : 05.03.2013 - 18:45 |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
@enobaria zakochałam się w tych gifach, ahaha
![]() Chciałam podziękować za głosy i nominacje oddane na mnie w Miluchu ![]() Gratuluję wszystkim zwycięzcom ![]()
#10 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Muszę podziękować
![]() Naprawdę nie spodziewałam się wygranej w Miluchu. Już tyle nominacji było dla mnie szokiem, ale jak zobaczyłam wynik głosowania...nie mogłam uwierzyć. Strasznie Wam dziękuję i obiecuję nosić rangę z dumą ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|