|
|
#81 |
|
Reputacja: 10
|
Dzięki wielkie za wszystkie komentarze - nie spodziewałam się, że zarobię ich aż tyle w tak krótkim czasie!
![]() Malin, przepraszam, że się tak napraszam z tymi skinami, nie chciałam, żeby to tak wyglądało. Po prostu zaczęłam znowu grać w dwójkę i trochę mi brakuje bardziej "trójkowych" skinów. ![]() ______ Na dzisiaj mam trzecią, a zarazem ostatnią partię z ulubionych simów - Marcy. ![]() ![]() ![]() ![]() Po długim ślęczeniu nad strojami uświadomiłam sobie, że nie wyobrażam sobie jej jako nikogo innego, tylko jedną z dziewczyn Bonda, a zarazem jego potężnego wroga. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję. |
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
|
Jedno słowo wystarczy, by określić Marcy - ******sta !
![]() Największe na mnie wrażenie zrobiły dwukolorowe soczewki oczu, dodają jej uroku Uwielbiam przedostatnie zdjęcie *-* Dawaj już tu następnych simów !
|
|
|
#83 |
|
|
Jak zwykle bardzo realistycznie. Druga fryzura wydobywa z tej simki jej piękno
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
|
Fakt, realistyczna to ona jest i to bardzo. Powiększyłbym tylko delikatnie oczy i by było cacy.
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Reputacja: 11
|
A może ja? :P
Najpiękniejsza rzecz w tej simce to zdecydowanie jej USTA! Jak je po raz pierwszy zobaczyłam, to po prostu oszalałam! Chcę takie! *.* Kolorowe soczewki to też innowacyjny, ale świetny pomysł, no bo... dlaczego nie? Urzekają mnie te drobne, charakterystyczne elementy, jakich używasz przy tworzeniu swoich postaci. Każda z nich jest dopieszczona i całkowicie odrębna, z charakterem, co sprawia, że są szalenie interesujące, przykuwające uwagę i chce się na nie patrzeć bez końca. Ogromnie podoba mi się wersja Marcy w sukience z owadami, ale tak naprawdę cała kobiecość tej simki ukazana jest w stylizacji na dziewczynę Bonda. Piękna, elegancka kobieta z klasą! Zachwycająca! To zdecydowanie jedna z tych postaci, które zapadają w pamięć na długi czas. I nic nie odbieram jako napraszanie się ;) Muszę zebrać tyłek i naprawdę wziąć się za te skiny. Nie wiem tylko, czy po przyzwyczajeniu się do TS3, trafią one w Twój gust :> No ale jak coś zrobię, to na pewno podeślę Ci najpierw jakiś mały "preview" ;) |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Reputacja: 12
|
Boże, robisz świetnych simów! Ja jak już wchodzę do trójkowego działu, to tylko po to, żeby obejrzeć twoich simów
Masz wielki talent, którego pozazdrościłby ci nei jeden użytkownik robiący "słodnie" simy. Twoje niby są "brzydkie", ale tam brzydkie, że aż ładne!
|
|
|
#88 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Hmm.. Co do tych dwukolorowych soczewek, to zastanawiam się, czy simka po prostu nie widzi na prawe oko. Albo po prostu ja tak ją odbieram
![]() Marcy wyszła ci naprawdę wspaniale, szczególnie podobają mi się jej usta, są bardzo realistyczne. W ogóle genialne simy tworzysz
|
|
|
|
#89 |
|
|
Dzięki wielkie za komentarze. Niezmiernie mi miło, że moi simowie są odbierani z takim entuzjazmem.
![]() ______ Znowu tu cicho, więc wstawiam kolejną Bezimienną, stworzoną na potrzeby rozpoczętej, ale ostatecznie niezrealizowanej sesyji, zainspirowanej "Pachnidłem" (może jeszcze coś z nią kiedyś zrobię. Na razie mam przerwę od simsów). Ostatecznie została panią dziennikarz, interesującą się sprawą Chesapeake Rippera (kto ogląda "Hannibala"? ).Przepraszam za wszystkie dziwnie padające cienie (np. te pod brwiami) etc., wina skina. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki. |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Reputacja: 11
|
totalnie cudna
te usteczka, brwi no cud malina. Trochę soczewki i kolor oczy mi się nie podobają, a tak to jest genialna
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|