![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam.
Postanowiłam zacząć przedstawiać tu moich simów. Chciałabym wspomnieć o tym, że postrzegam piękno inaczej, niż większość ludzi. Znajomi się ze mnie śmieją, że mam słabość do pomarszczonych, krzywonosych czterdziestolatków, i w sumie jest to prawdą. ![]() Wolę robić simów, niż simki, choć można w nich dostrzec wiele kobiecych cech (i odwrotnie). Każdy mój sim ma jakąś dziwaczną cechę lub wadę. Nie lubię idealnych ludzi. Nie wiem, o czym jeszcze mogłabym napisać. Na pierwszy ogień idzie Joshua. ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję. Ostatnio edytowane przez Letown : 10.01.2013 - 19:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Jedyne,co pokazałeś,to twarz. No niestety trochę szkoda.
Wiesz,każdy inaczej kogoś ocenia,a twoi znajomi nie rozumiem,czemu mają z tego powody do śmiechu. Każdy ma swój gust i kropka. Co mogę o twoim pierwszym simie powiedzieć ? Niech pomyślę.. .. .. .. Już wiem ! Podoba mi się bardzo skin,na drugim zdjęciu,czy to wina pozy,czy to wina soczewek,ale ma zeza. Albowiem mi się wydaje. Wszystko jest w porządku,oprócz oczu. Nieco małe. Na początek,odejmę tylko pół punkta za te oczy,więc daję 9,5/10. ![]()
![]() |
#3 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Nie umię oceniać simów, ale ta jest bardzo specyficzna, przez co BARDZO mi się podoba. Nie mam zastrzeżeń.
![]() @DOWN, TO JEST MĘŻCZYZNA ? ;O
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 10.01.2013 - 19:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
Przez tą fryzurę wygląda jak kobieta.
Jednak mimo tego jest ok. Twój sposób tworzenia wydaje się naprawdę ciekawy. @up jak popatrzyłam na rysy to mi się zdawało, że to facet ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 10.01.2013 - 20:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
No sim bardzo ładny, oryginalny. Robisz naprawdę wspaniałych simów... zazdroszczę
![]() I fajny nick, z Jaredem mi się kojarzy ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 10.01.2013 - 20:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jedyne do czego mogę się doczepić to małe oczy.
Rzeczywiście sim bardzo oryginalny. Co więcej napisać.Podoba mi się ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Dziękuję za komentarze.
![]() Tak, Joshua jest "nim". Green Tea, niestety nie mam zwyczaju robić zdjęć poza twarzą i ewentualnie sylwetką, bo często zmieniam simom ubrania. Zez był oczywiście zamierzony, jak wcześniej pisałam. Małe oczy także. Nie wyobrażam sobie zrobienia większych. Laselight, miał wyglądać jak kobieta. ![]() Dziękuję. Jeszcze raz dziękuję za komentarze. Postaram się wstawić coś jutro, bo właśnie zrobiłam reinstalkę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ah,rozumiem.
![]() ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Czekałem na Twój temat, podsycałeś moją ciekawość fotkami dodawanymi gdzieniegdzie i zawsze myślałem 'no kiedy on zrobi temat z tymi simsami'. No i mam.
![]() Sim mi się podoba ze względu na swoją inność. Fakt oczy są może AŻ za małe ale cóż z tego skoro sim jest ciekawy. Zycze powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze. Cieszę się, że sim się spodobał.
![]() Co do oczu - raczej nie liczcie na większe, nie podobają mi się duże oczy. ;> Btw każdy mój sim ma historię, zazwyczaj związaną z moim pseudo-opowiadaniem, na razie pozostającym w mojej głowie. Może chcecie je poznać? Oczywiście bez spoilerów. ![]() --- Dzisiaj chciałabym przedstawić rosyjskie rodzeństwo, które uwielbiam - Boryę i Swietłanę Nenov. Borya jest jednym z głównych bohaterów w mojej historyjce (i normalnie ma ciemnozielone włosy, niestety nie mam aktualnego zdjęcia). ![]() ![]() ![]() To sesja zainspirowana piosenką - http://www.youtube.com/watch?v=8VqJGRHuKUE ![]() ![]() Tak a propos stroju. ![]() I jeszcze mały bonusik - Borya i Joshua. ![]() Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|