![]() |
#93 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simka z dwoma różnymi tęczówkami - pomysł ciekawy, ale wg mnie wyszedł fatalnie. Dziewczyna wygląda jakby prawe oko jej gdzieś uciekało i miała samo białko, czyli generalnie jakby miała jakiś przerażający defekt
![]() Następna simka podobna jest do poprzedniej, inna kolorystyka i (na całe szczęście) bez żadnych disturbing defektów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
Kestrel, efekt "uciekającej" tęczówki był, oczywiście, zamierzony (dostępne są nawet specjalne suwaki, z których bardzo często korzystam
![]() Miło mi, że spodobała Ci się druga simka. ![]() ______ Robię mały comeback - od dosyć dawna, jak na mnie, nie grałam w Simsy. Musiałam trochę odpocząć, poza tym rozbudowywałam komputer. Martha Hjørdis Bertrand - pół Norweżka, pół Francuzka. Aspirująca modelka. Trochę nie w moim stylu, ale przerwa robi swoje. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
Śliczna, śliczna, śliczna. < 3 Te włosy, te oczy, te usta, uwielbiam ją! < 333 Daję 10 i czekam na kolejne twoje simowe twory.
![]()
![]() |
#97 |
Reputacja: 11
|
![]() Jak mnie tutaj dawno nie było!
![]() Martha jest jak taka laleczka, malutka, delikatna, drobna i słodka. Ma śliczne oczy, bardzo naturalnie wyglądające. Podoba mi się również kształt jej twarzy, jest świetny, oryginalny i nieoklepany. Cała simka jest niesamowicie proporcjonalna, chyba nie ma rzeczy, którą można by w niej skrytykować. Świetnie, po prostu CUDO! ![]() Nie zostawiam oceny liczbowej, bo nie mieści mi się w skali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Patrząc na Twoje poprzednie dzieła widzę, że przerwa dobrze Ci zrobiła.
Simka ma ładny kształt twarzy i śliczne oczy. Włosy też ma bardzo fajne. Ogólnie cała jest super ![]() Powodzenia przy tworzeniu następnych simów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Reputacja: 14
|
![]()
Simka jest świetna!
I tyle chyba napiszę bo nie mam do tego słów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Dzięki za miłe komentarze. Chyba częściej będę sobie robić takie przerwy.
![]() Dzisiaj znowu nowości. Arjen Faas Dijkstra - 36-letni Holender, studiował architekturę, ale ostatecznie oddał się towarzyszącej mu przez całe życie pasji - malarstwu. Niestety, Arjen Faas jest artystą niedocenianym, więc żyje z drugiego hobby - gotowania. Kilka lat temu otworzył małą kawiarenkę, w której gości głównie zaufanych, stałych bywalców. Jest wdowcem, ma małą córeczkę, Anki. Mam takie nieodparte wrażenie, że bardzo łatwo mogłabym zrobić z niego Willa Grahama z nowego "Hannibala". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|