Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.10.2013, 11:35   #31
rawrvera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: WhiteSugar's Sims

Melania - moja internetowa imienniczka Cóż, nie jest to moje prawdziwe imię, ale już tyle czasu używam go w internetach, że tylko nieliczni znają moje realne Nawet wśród znajomych funkcjonuję jako Mel.
To naturalne, że ją ocenie jako pierwszą. Do rzeczy. Z racji tego, że Blue wygląda jak siostra Mel, nie będę się o niej rozpisywać. Dodam tylko, że mogłyby mieć jakąś siostrzaną sesję, super by to moim zdaniem wyszło Co do Mel - ma takie charakterystyczne oczy i brwi, że bez nich wygląda by strasznie zwyczajnie, i to nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Zakochałam się za to w jej ustach. Nos mi się tylko nie podoba, ale pasuje do niej. Będę zaglądać.
PS. Uwielbiam anorektyczne simy
PS2. Blue ma trochę za duże oczy. I przesadziła z eyelinerem.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.10.2013, 17:03   #32
WhiteSugar

Witam ponownie, dziś dostałam weny (aż dziwne, że tak szybko ). Mam dziś dwie sztuki do zaprezentowania Ale na początek zajmę się wami:

Cytat:
rawrvera
Dodam tylko, że mogłyby mieć jakąś siostrzaną sesję, super by to moim zdaniem wyszło
Hmm, w sumie nie pomyślałam o tym Okej, ale teraz pomyślę, rzeczywiście dobry pomysł, chciałabym zaprezentować wspólną sesję.

Cytat:
Love
Szkoda, że tło takie wybrałeś... Zlewa się z bluzką i totalnie nie pasuje :/
No kurczak, no wybrałEm takie tło Najlepsze w tym, że sądziłam, że pasuje do bluzki

Cytat:
Mlecyk
O bosze, pierwsze skojarzenie z Blue, to "wygląda jak rodem z dwójki"
Masz rację! Dopiero teraz to ujrzałam

Jeśli chodzi o moją pandę i wredne brwi, no dobrze, zgadzam się hehe
Dzisiaj mam co innego, proszę bardzo, pierwsza laseczka - Sun (od razu przepraszam za brak zdjęć całej sylwetki, no tak wyszło no ):

[IMG]http://i44.************/295pytx.png[/IMG]

[IMG]http://i40.************/2f0as8l.png[/IMG]

[IMG]http://i41.************/2ih7y1z.png[/IMG]

[IMG]http://i44.************/1zx1ouc.png[/IMG]

Oraz jej zupełne przeciwieństwo (tak myślę) - Shayra:

[IMG]http://i41.************/161g8e8.png[/IMG]

[IMG]http://i42.************/kyj3c.png[/IMG]

[IMG]http://i44.************/2j4u5b5.png[/IMG]

[IMG]http://i42.************/300dta0.png[/IMG]

No to tyle, mam wrażenie, że wyszły trochę maxisowo, no a soczewek komentować nie będę. Po prostu nie mogę znaleźć żadnych normalnych :<
Zapraszam do oceniania
WhiteSugar jest offline  
stare 10.10.2013, 08:32   #33
Kestrel

Sun wygląda jakby miała na twarzy pryszcze albo plamy potrądzikowe, a nie piegi, zresztą fanką piegów też nie jestem. Co do rysów twarzy, są niezłe, ale mogłaby mieć jakiś ładny makijaż bo w obecnym wydaniu wygląda nijako.

Shayra nie spodobała mi się wcale. Malutkie usteczka w tym kształcie sprawiają wrażenie, że ma pucołowatą, okrągłą twarz, makijaż jest.. ekhm.. zły
Kestrel jest offline  
stare 10.10.2013, 12:21   #34
Królewicz Grudkowego Kosmosu

Avatar Królewicz Grudkowego Kosmosu

Sun mi się nie podoba jej nos wygląda jakby był za długi (ale tylko tak wygląda), usta ma za duże oczy zbyt za skośne. Za to bardzo podoba mi się jej twarz.
Shayra ma paskudny makijaż i zbyt wielką/szeroką/okrągłą głowę makijaż do najlepszych również nie należy, choć nos usta i oczy mi się podobają.
Nr.1. 2/10
Nr.2. 7/10
Królewicz Grudkowego Kosmosu jest offline  
stare 10.10.2013, 15:30   #35
WhiteSugar

Cytat:
Kestrel
Sun wygląda jakby miała na twarzy pryszcze albo plamy potrądzikowe, a nie piegi, zresztą fanką piegów też nie jestem.
A ja jestem I chciałam jej nawalić jak najwięcej. Inną sprawą jest to, że wyglądają jak pryszcze Trudno, zbytnio je ściemniłam.

Cytat:
Kestrel
Malutkie usteczka w tym kształcie sprawiają wrażenie, że ma pucołowatą, okrągłą twarz, makijaż jest.. ekhm.. zły
Tak, możliwe, ale to też za moją sprawką, ponieważ specjalnie chciałam ją zrobić pulchniejszą na ryjku.
Co do makijażu, to miała być mroczna i rockowa simka, czyli krechy na maksa, sądzę, że to pasuje
Albo kwestia gustu

Cytat:
panMaciek
Sun mi się nie podoba jej nos wygląda jakby był za długi (ale tylko tak wygląda), usta ma za duże oczy zbyt za skośne.
Oj zgodzę się, nochal mi nie wyszedł, poprawiałam go 19084753 razy i wciąż mi nie pasuje
Co do reszty to jak wyżej.
Dziękuję za oceny
WhiteSugar jest offline  
stare 10.10.2013, 16:14   #36
Muffshelbyna

Sun nie podoba mi się, nie jest w moim stylu.

Za to Shayra jest ładna.
Może ma trochę zbyt pucołowatą twarz, ale baaardzo podoba mi się jej fryzura, makijaż oczu i usta.
Muffshelbyna jest offline  
stare 10.10.2013, 19:57   #37
Hebe

Reputacja: 39

Obie simki średnio mi się podobają.

Sun ma trochę nienaturalne piegi: za dużo ich na policzkach i nosie, i za mało na reszcie twarzy. Trochę przerażają mnie jej rzęsy, są przehipersuperekstradługie, wyglądają jakby nałożono na nie 10 warstw tuszu i jeszcze doklejono sztuczne A tak na serio: simy z delikatną urodą powinny mieć raczej krótkie i rzadsze rzęsy. (Taka mała rada.)
Nos mógłby być trochę szerszy, bo wygląda na nieco za mały. Niespecjalnie podobają mi się usta: jednocześnie opadają im kąciki i wary są napompowane, w dodatku niesymetryczne (górna jest większa od dolnej), co daje nieciekawy efekt.
Poza tym wszystko jest OK. Szczerze mówiąc, to Sun przypomina mi pewną koleżankę z podstawówki

Co do Shayri - rozumiem zamysł, z miała być rock'n'roll'n'metal'n'emo, ale po prostu ma na to zbyt delikatną buźkę.
Twarz jak dla mnie zbyt okrągła jak na tę prezentację. Skrzydełka nosa są za małe, a końcówka za duża, myślę, że dlatego nochal ci nie wyszedł Poza tym nie podoba mi się szminka, jest nienaturalna.
Podoba mi się w niej fryzura, bo jak ludzie zazwyczaj chcą zrobić simy na bardziej mhroczny klimat, to od razu robią im czarne, ewentualnie czerwone/fioletowe włosy, a ty się wyróżniłaś Poza tym makijaż oczu bardzo tu pasuje.
stare 12.10.2013, 11:03   #38
Love

Reputacja: 11

Shayri - baardzo okrągła buźka, jak dla mnie zbyt, przez co jest taka... dziwna i mało wyrazista. Makijaż ma okropny(IMO) - totalny nie w moim guście. Usta zbyt realistycznie-sztuczne. Brwi zbyt cienkie, jedyne co mi się podoba - to fryzura(choć też nie do końca :-) )

Za to Sun jest śliczna. Zrobiłbym tylko grubsze brwi no i zmienił piegi :-)

Ogólnie jest 'git majonez', zapraszam do siebie :-)

mój tumblr / / moj ig
Love jest offline  
stare 12.10.2013, 23:08   #39
rawrvera

Ah, cóż za refleks, dopiero teraz zauważyłam nowe simki.
Shirya, Sun - chyba nie masz mi za złe, ze ci zabazgrałam fotki? Zawsze tak robię, a później przenoszę to do posta, bo tak jest wygodniej, jednak dzisiaj jestem ograniczona przez ciągle rozłączające się wifi, wybacz. (Nie chcę się rozpisać i tego stracić -.-). Czekam na następne, później już napiszę normalnie.
stare 13.10.2013, 23:02   #40
WhiteSugar

Cytat:
Napisał rawrvera Zobacz post
chyba nie masz mi za złe, ze ci zabazgrałam fotki?
Nie, nie mam za złe, nawet podoba mi się taki sposób
Dzięki za uwagi.

Cytat:
Napisał Love Zobacz post
Shayri - baardzo okrągła buźka, jak dla mnie zbyt, przez co jest taka... dziwna i mało wyrazista.
Tak, jak już pisałam, miałam taki zamysł, żeby miała taką twarz. Jak widać, zamysł był jednak zły

Cytat:
Napisał Mlecyk Zobacz post
A tak na serio: simy z delikatną urodą powinny mieć raczej krótkie i rzadsze rzęsy. (Taka mała rada.)
Dzięki za ocenę, bardzo mi się przyda ta rada, ja nawet bym o tym nie pomyślała, na przyszłość tak zrobię, chociaż w realnym życiu różnie to bywa, można mieć delikatną twarz, a bardzo długie rzęsy (próbuję się obronić ) i gęste, przynajmniej znam parę takich dziewczyn.

Cytat:
Napisał Muffshelbyna Zobacz post
Sun nie podoba mi się, nie jest w moim stylu.

Za to Shayra jest ładna.
Może ma trochę zbyt pucołowatą twarz, ale baaardzo podoba mi się jej fryzura, makijaż oczu i usta.
Dzięki Hee, to fajnie, że chociaż tobie się makijaż podoba

Okej, tym razem chcę spróbować simki z mocnymi rysami, muszę tylko poczekać, aż mi się wena odezwie i poda konkrety
WhiteSugar jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania