Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 10.10.2013, 19:57   #11
Hebe

Reputacja: 39
Domyślnie Odp: WhiteSugar's Sims

Obie simki średnio mi się podobają.

Sun ma trochę nienaturalne piegi: za dużo ich na policzkach i nosie, i za mało na reszcie twarzy. Trochę przerażają mnie jej rzęsy, są przehipersuperekstradługie, wyglądają jakby nałożono na nie 10 warstw tuszu i jeszcze doklejono sztuczne A tak na serio: simy z delikatną urodą powinny mieć raczej krótkie i rzadsze rzęsy. (Taka mała rada.)
Nos mógłby być trochę szerszy, bo wygląda na nieco za mały. Niespecjalnie podobają mi się usta: jednocześnie opadają im kąciki i wary są napompowane, w dodatku niesymetryczne (górna jest większa od dolnej), co daje nieciekawy efekt.
Poza tym wszystko jest OK. Szczerze mówiąc, to Sun przypomina mi pewną koleżankę z podstawówki

Co do Shayri - rozumiem zamysł, z miała być rock'n'roll'n'metal'n'emo, ale po prostu ma na to zbyt delikatną buźkę.
Twarz jak dla mnie zbyt okrągła jak na tę prezentację. Skrzydełka nosa są za małe, a końcówka za duża, myślę, że dlatego nochal ci nie wyszedł Poza tym nie podoba mi się szminka, jest nienaturalna.
Podoba mi się w niej fryzura, bo jak ludzie zazwyczaj chcą zrobić simy na bardziej mhroczny klimat, to od razu robią im czarne, ewentualnie czerwone/fioletowe włosy, a ty się wyróżniłaś Poza tym makijaż oczu bardzo tu pasuje.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania