![]() |
#11 |
Reputacja: 39
|
![]()
Obie simki średnio mi się podobają.
Sun ma trochę nienaturalne piegi: za dużo ich na policzkach i nosie, i za mało na reszcie twarzy. Trochę przerażają mnie jej rzęsy, są przehipersuperekstradługie, wyglądają jakby nałożono na nie 10 warstw tuszu i jeszcze doklejono sztuczne ![]() Nos mógłby być trochę szerszy, bo wygląda na nieco za mały. Niespecjalnie podobają mi się usta: jednocześnie opadają im kąciki i wary są napompowane, w dodatku niesymetryczne (górna jest większa od dolnej), co daje nieciekawy efekt. Poza tym wszystko jest OK. Szczerze mówiąc, to Sun przypomina mi pewną koleżankę z podstawówki ![]() Co do Shayri - rozumiem zamysł, z miała być rock'n'roll'n'metal'n'emo, ale po prostu ma na to zbyt delikatną buźkę. Twarz jak dla mnie zbyt okrągła jak na tę prezentację. Skrzydełka nosa są za małe, a końcówka za duża, myślę, że dlatego nochal ci nie wyszedł ![]() Podoba mi się w niej fryzura, bo jak ludzie zazwyczaj chcą zrobić simy na bardziej mhroczny klimat, to od razu robią im czarne, ewentualnie czerwone/fioletowe włosy, a ty się wyróżniłaś ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|