![]() |
#21 |
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
ASDFGHJKL CZTERY ¯YWIO£Y
![]() 1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie? £omatko, strasznie lubiê po x razy przegl±daæ prace z poprzednich edycji, ale nigdy nie mia³am okazji spróbowaæ, mimo, ¿e bardzo chcia³am! A z racji tego, ¿e nawa³ nauki siê trochê uspokoi³, my¶lê, ¿e trzeba ten wolny czas jako¶ spo¿ytkowaæ i trochê wbiæ siê w ¿ycie forum, nie? A przy okazji nawi±zaæ jakie¶ kontakty z u¿ytkownikami i zerwaæ z trybem ¿ycia u¿ytkownika-obserwatora. ![]() 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims 2 - podstawa i wszystkie dodatki The Sims 3 - podstawa, Po Zmroku, Pokolenia, Zwierzaki, Nie z tego ¶wiata, Zostañ Gwiazd±, Studenckie ¿ycie i akcesoria "Szalone lata 70, 80 i 90" 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz*? Well, lubiê wymy¶laæ ró¿ne historie, wiêc z pomys³ami mo¿e byæ u mnie nie¼le, z pisaniem równie¿, no my¶lê i ca³kiem nie¼le idzie mi tworzenie simów. ![]() Mogê ewentualnie zaj±æ siê obróbk± zdjêæ, to te¿ jest fajne ^^ Absolutnie nie przydam siê w budowaniu! |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Supermoderator
Sk±d: Mój pokój.
Reputacja: 27
|
![]()
1. Dlaczego chcesz wzi±æ udzia³ w konkursie?
Powodów jest kilka. Liczê przede wszystkim na ¶wietn± zabawê. Poza tym, to dobra okazja, ¿eby poznaæ lepiej innych userów, nie mówi±c o tym, ¿e chcia³abym siê przekonaæ, jak sobie poradzê, szczególnie, ¿e to gra dru¿ynowa ![]() 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? Wszystkie dodatki i akcesoria z The Sims 2 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Umiem dobrze dobieraæ s³owa (tak my¶lê), wiêc ¿adne zadanie literackie nie powinno stanowiæ dla mnie problemu. No i simy w dwójce te¿ wychodz± mi ca³kiem, ca³kiem, zreszt± lubiê bawiæ siê w metamorfozy ![]() Je¶li chodzi o dru¿ynê to wola³abym byæ w Ziemi. G³ównie dlatego, ¿e jest tam Libby, która najlepiej zna moje mo¿liwo¶ci ![]()
![]() |
#23 |
Sk±d: Z Grudkowego Kosmosu
P³eæ: Mê¿czyzna
|
![]()
G³ównie dlatego, ¿e chcê siê sprawdziæ w tworzeniu czego¶ w grze wraz z innymi, bo samemu to ¿aden wyczyn. Ale by³by to tez mój pierwszy konkurs na forum. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? Sims 3, Sims 3 Zwierzaki, Sims 3 Cztery pory roku, Sims 3 Rajska Wyspa (tylko te mam zainstalowane). 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Mam dobre oko do szczegó³ów, nawet najdrobniejszy b³±d mnie dra¿ni. Dobrze siê sprawujê w tworzeniu simów im domów. Pisanie nie jest moj± silna stron±. Najpewniej czu³bym siê w dru¿ynie wody, lub powietrza, lecz postaram siê zaadaptowaæ do ka¿dego teamu. |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Przede wszystkim to lubiê takie forumowe konkursy wymagaj±ce TS, poza tym ¿a³owa³am, ¿e nie zg³osi³am siê do poprzedniej edycji. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? Sam± podstawê The Sims 2 oraz The Sims 3 z dodatkiem Cztery pory roku. 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Lubiê robiæ zdjêcia w grze i zajmowaæ siê grafik±, chêtnie te¿ szuka³abym potrzebnych do prac dodatków w internecie. Pisaæ ewentualnie bym mog³a, ale wola³abym tylko wymy¶laæ fabu³ê, bo to zdecydowanie lepiej mi idzie ![]() EDIT: W³a¶nie, chcia³abym byæ w grupie z Muffshelbink±, by³oby nam bardzo mi³o :3
![]() Ostatnio edytowane przez Diana : 14.11.2013 - 18:12 |
![]() |
![]() |
#25 |
Sk±d: Bayview <3
|
![]()
Lubiê pracê w dru¿ynach i rywalizacjê. :3 Poza tym nigdy nie bra³am udzia³u w tym konkursie i jestem ciekawa, jak to wyjdzie. 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims 3 - Wymarzone Podró¿e, Kariera, Po Zmroku, Pokolenia, Zwierzaki, Zostañ Gwiazd±, Cztery Pory Roku, Szybka jazda - Akcesoria, - Impreza w Plenerze - Akcesoria 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Lubiê pisaæ. ![]() Jestem do¶æ kreatywna i mam sporo pomys³ów. ![]() Lubiê robiæ simy - mo¿e nie wychodz± mi ¶wietnie, ale nie jest chyba a¿ tak ¼le - no i umiem obrabiaæ fotki, mniej wiêcej na podstawowym poziomie, ale zawsze co¶. ![]() Je¶li mog³abym prosiæ, chcia³abym byæ w jednej dru¿ynie z Dian± - mam z ni± najlepszy kontakt, tak¿e poza forum. ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Sk±d: Neverland
|
![]()
Poniewa¿ chcia³bym wzi±c udzia³ w czym¶ ciekawym, interesuj±cym. Poza tym uwielbiam rywalizowa, szczególnie grupowo ![]() 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims 3 i dodatki: Po Zmroku, Nie Z Tego ¦wiata, Kariera, Zostañ Gwiazd±, Szybka Jazda, Wymarzone Podró¿e(nie wszystkie s± zainstalowane) 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz*? Umiem tworzyc Simów (bez internetowych dodatków), pisac, rysowac, ew. robic zdjêcia w grze. My¶lê, ¿e to wszystko I tak przy okazji: Witam na tym forum ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Sk±d: ±bruje
Reputacja: 11
|
![]()
1. Bra³am udzia³ w, bodaj¿e 1 serii tego konkursu, dodatkowo moja dru¿yna zdoby³a zwyciêstwo, bardzo podoba³ mi siê ten okres, mia³am cel logowania siê na forum, a nie przegl±dania go raz na ruski rok, b±d¼ w momencie gdy chcia³am rozwi±zaæ swój problem z gr±.
2. Posiadam The Sims 3 Po zmroku, jednak nie jest wykluczone, ¿e w najbli¿szym czasie (przed rozpoczêciem konkursu z pewno¶ci±) nabêdê który¶ z najnowyszych dodatków tj. Rajska Wyspa lub Studenckie ¿ycie. 3. Moje umiejêtno¶ci to przede wszystkim pisanie opowiadañ, ale mog³abym równie¿ zaj±æ siê tworzeniem simów, czy robieniem zdjêæ, bo my¶lê ¿e to wychodzi mi ca³kiem zno¶nie. 3.
#28 |
|
![]()
ten konkurs mnie potrzebuje, a co! nie bede przeciez pisac ze mnie zmuszono zeby to napisac a powaznie to nadmiar wolnego czasu, ktorym i tak nie zagospodaruje w zaden szczytny cel, wiec czemu nie 4¯? poza tym, dwa lata temu gralam i bylo milo, bylam w ogniu i przegralam, hehehe nic 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? wlaaasciwie to aktualnie nie posiadam komputera, ale mysle ze do rozpoczecia konkursu bede go juz miec + ewentualnie moge zainstalowac podstawe do TS3 i Kariere i Zwierzaki 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? moge pisac krotkie teksty, obrabiac zdjecia, wymyslac i takie tam *******y, kreatywna ja + jesli zainstaluje simsy, nie widze problemu w robieniu simow czy zdjec, to tez lubie~! chcialabym byc z Livka i Nightem, bo tak :[ idk gdzie, to pewnie Powietrze? no ale zeby nie bylo to prosba, prosze o powazne i pozytywne rozpatrzenie jej, jak i calego mego zgloszenia >D |
![]() |
![]() |
#29 |
Sk±d: Ze Szmaragdowego Snu
Reputacja: 19
|
![]()
Bralem udzial w poprzedniej edycji i pomimo rozych zawirowan, bawilem sie bardzo dobrze. Lubie gry zespolowe, poniewaz daja one szanse lepiej poznac innych uzytkownikow na forum 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims 3 - wersja podstawowa, The Sims 3 - Wymarzone Podró¿e, The Sims 3 - Kariera, The Sims 3 - Po Zmroku, The Sims 3 - Zwierzaki, The Sims 3 - Zostañ Gwiazd± 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Nie ma co ukrywac, ze moim konikiem zdecydowanie jest robienie filmikow. Oprocz tego moge zajac sie podstawowa obrobka zdjec, projektowac wnetrza. Mam tez marginalny talent literacki ![]() ![]() Do jakiej druzyny trafie nie ma tak naprawde znaczenia, poniewaz chodzi przedewszystkim o dobra zabawe ![]()
#30 |
Sk±d: St Claire
|
![]()
Bo zapowiada siê ciekawie i my¶lê, ¿e mo¿e to byæ dobra zabawa. ![]() ![]() 2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz? The Sims: ¦wiatowe ¯ycie, Balanga, Randka, Wakacje, Zwierzaki, Gwiazda, Abrakadabra The Sims 2: Na Studiach, Nocne ¯ycie, W³asny Biznes, Szyk i elegancja, Cztery pory roku, Moda z H&M, Podró¿e, Impreza, M³odzie¿owy styl, Osiedlowe ¯ycie The Sims 3: Wymarzone Podró¿e, Kariera, Po Zmroku, Pokolenia, Zwierzaki, Zostañ Gwiazd±, Cztery Pory Roku, Studenckie ¯ycie Aktualnie mam zainstalowane tylko The Sims 3 (+ dodatki, oczywi¶cie), ale na potrzeby konkursu mog³abym uruchomiæ The Sims lub The Sims 2. ![]() 3. Jakie umiejêtno¶ci posiadasz? Skromnie, bo tylko dwie. ![]() ![]() ![]() ![]() Nie zale¿y mi te¿ zbytnio, do jakiej dru¿yny mnie przydzielicie. Chcê po prostu wzi±æ udzia³. ![]()
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|