![]() |
#91 | |
Sk±d: Ze Szmaragdowego Snu
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 19
|
![]()
Nie rozumiem szczerze mowiac waszego oburzenia. Sami sobie zgotowaliscie taki los. Czemu nie pomysleliscie do przodu? Ja sam mialem pewien pomysl odnosnie tego zadania, ale wiedzialem, ze jezeli zapytam sie tu, to pozniej wszyscy sie domysla, ze to praca ziemi. Dlatego tez, zapytalem sie Charrionette na priv. Naprawde zdziwiony jestem, ze nikt z waszej druzyny o tym nie pomyslal, bo jak dla mnie jest to cos bardzo oczywistego.
Cytat:
![]()
|
![]() |
#92 |
Sk±d: Pieklo <333
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
jezu, czy wy dalej nie rozumiecie? nie kloccie sie. to byla wasza wina, EWIDENTNIE. wy zawaliliscie dodajac te postac. co do sprawiedliwosci konkursu, to wypowiadac sie nie bede, bo owszem, bylo pare rzeczy ktore mi osobiscie sie nie spodobaly u innych druzyn. ale przepadlo. I tak ten 1 punkt nic by nie dal naszej druzynie, wiec odpusccie juz. moim zdaniem nie warto sie o to wyklocac
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Sk±d: miejsce w czasie i przestrzeni
|
![]()
Uwa¿am, ¿e spór jest bezsensowny i ¿e wszyscy z Powietrza powinni siê siê z tym po prostu pogodziæ. Dogonimy pozosta³e dru¿yny z punktami :p
|
![]() |
![]() |
#94 | ||
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jak widzicie nie zawsze trafnie zgadli¶cie czyje s± prace (charakterystyczny styl nie zawsze okazywa³ siê taki oczywisty). W przypadku powietrza naprowadzenie by³o a¿ zbyt oczywiste, wiele osób zwróci³o mi na to uwagê. Widaæ, ¿e ka¿dy ma w³asne spojrzenie na dane zdanie. Dla mnie styl nie jest znakiem szczególnym, bo w takim razie idea Czterech ¯ywio³ów traci sens. Ka¿dy z nas ma jaki¶ styl (czy to w urz±dzaniu wnêtrz, obróbki graficznej, czy te¿ w metamorfozie simów). Id±c tym tropem z udzia³u w C¯ musia³oby zrezygnowaæ wielu u¿ytkowników, poniewa¿ maj± rzucaj±cy siê w oczy styl. Nie o to w tym punkcie chodzi.
Cytat:
Cytat:
Dziêkujê dru¿ynom za za³o¿enie tematów z pytaniami do mnie ![]() |
||
![]() |
![]() |
#95 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Chari, w takiej sytuacji tylko jedno pytanko: co z dru¿yn± Ognia, która u¿y³a ognia w swojej pracy? Przecie¿ znak szczególny dla danej dru¿yny, do¶æ oczywiste skojarzenie...
@down: xDDDD A MO¯E ICH SIMOWIE ODDYCHAJ¡ HELEM OK
Ostatnio edytowane przez Meryam : 28.12.2013 - 21:42 |
![]() |
![]() |
#96 | |
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
![]() Ta dru¿yna jest skazana na wieczn± dyskwalifikacjê, bo w ich pracach zawsze bêdzie przestrzeñ - wype³niona powietrzem. |
|
![]() |
![]() |
#97 | ||
Moderatorka Emerytka
Sk±d: Million miles away
Reputacja: 53
|
![]()
http://forum.thesims.pl/converse.php?u=23841&u2=22749 - nasza konwersacja, jeszcze nie tak dawno temu
![]() Cytat:
Po jego dodaniu i niepe³nym sprecyzowaniu takie oczywiste rzeczy niestety równie¿ mo¿na uznaæ za co¶ z³ego - jakby nie patrzeæ po stylu MO¯NA zgadn±æ pracê. A to, czy siê bêdzie mia³o w±tpliwo¶ci czy nie, to ju¿ inna kwestia. Na pewno znale¼liby siê u¿ytkownicy, którzy bezb³êdnie rozszyfrowaliby prace pozosta³ych dru¿yn. Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#98 |
Sk±d: gdzie diabe³ mówi dobranoc
|
![]()
Hej, ludzie. Nie uwa¿acie ¿e te domys³y s± bezsensu?
Naprawdê, je¶li zacznie siê co¶ takiego przy kolejnych zadaniach to przepraszam + w niedalekiej przysz³o¶ci konkurs zostanie zapewne anulowany. K³ótnie w poprzedniej edycji, k³ótnie w tej. Zabawa polegaj±ca na konkurowaniu powoli zaczyna polegaæ na obrzucaniu usprawiedliwieñ (i nie) Powietrza, a przynajmniej tak z tego na razie wynika. Mam mieszane uczucia cd. tej sprawy, ale my¶lê, ¿e w sprawie jakiejkolwiek pomocy dotycz±cej swojej pracy nale¿y pytaæ w dziale dla dru¿yny.
![]() |
#99 |
Naczelny Grafik
Sk±d: Z Niemcami.
Reputacja: 24
|
![]()
idac tym tropem, ze po stylu nie do konca mozna rozpoznac, po tym slenderze tez nie bylo 100% pewnosci, ze to praca powietrza. ok
#100 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
Co do obecnej sytuacji: zdania nie zmieniê. Uwa¿am, ¿e dyskwalifikacja by³a s³uszna. |
|
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|