![]() |
#1921 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mój zapał do czwórki gaśnie z każdym Waszym postem. Smuci mnie, że na tak uparagnione rzeczy trzeba będzie czekać latami, aż łaskawie wydadzą jakiś ciekawy dodatek, którego do tej pory w trójce nie było.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1922 |
Reputacja: 26
|
![]()
Gdzieś przeczytałam, że jeden z producentów czwórki stwierdził, że małych dzieci nie będzie w podstawie, bo... za dużo z tym roboty.
CO ZA PAZERNE LENIE! Oni chyba kolejny raz chcą dostać nagrodę Złotej Kupy, za przeproszeniem.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 26.06.2014 - 20:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
|
![]()
No jak to, Searle
![]() Ciuchy pewnie dochodzić będą, trochę pofantazjowałam, ale formuła dodatków ulegnie kompletnej zmianie i ze 100 % pewnością mogę powiedzieć, że będzie polegała na jeszcze większym rozdrabnianiu się. Ale co tam dodatki, ciekawe jak to będzie z podstawą. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
|
![]()
Jak wyszła podstawka trójki i zobaczyłam jak mało jest rzeczy w katalogu kupowania, to byłam pewna, że coś musiało się źle zainstalować, przecież to niemożliwe, że jest tylko tyle mebelków i innych dupereli... Pomyślałam sobie wtedy, że już bardziej okroić podstawy się chyba nie da... A tu proszę, pomyliłam się... Jak się nie da, jak się da!? EA wszystko potrafi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
|
![]()
ktoś ładnie ujął, że plusem tych nowych zmian jest to, że małe dzieci nie będą mogły się utopić w basenie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Reputacja: 14
|
![]()
I tak nie mogły, więc to jednak żaden plus :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
|
![]()
potwierdzono, że nie będzie prywatnych szkół ani piwnic w podstawie.
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/759661.page |
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
|
![]()
Lol, to się robi coraz ciekawsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
|
![]()
Taaak? A wymień mi opcje zapowiedziane przez twórców, dla których warto kupić grę? ;> Przecież z większości zrezygnowali. Stany emocjonalne? W porównaniu z tym co zabrali to jest ziarenko. Ciekawy CAS? Przyznaję, że CAS jest świetny, ale nie będę kupował gry tylko dla tego narzędzia. I nie twierdzę, że w ogóle jej nie kupię - zaczekam aż dodadzą opcje, które być powinny czyli głównie małe dzieci. Wtedy i tak zapłacę za grę mniej bo w dniu premiery kosztuje więcej (kupiłbym chętnie, gdyby nie to, że będzie tak okrojona).
![]() |
#1930 | |
|
![]() Cytat:
![]() Nie, to nie jest tak, że się nie dało. Po prostu zamiast powielać te same schematy, twórcy postanowili stworzyć zupełnie nową podstawę dla kolejnej serii. To nie skreśla dodania rzeczy z poprzedniczek w przyszłości. Moim zdaniem rozpoczęcie gry od czegoś nowego, czego jeszcze w Simach nie było, jest o wiele bardziej ciekawe, niż "odkrywanie" za każdym razem tego samego i oczekiwanie na jakiś dodatek, który wprowadzi jakąkolwiek nowość. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
|
|