![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Drzewko, mam nadzieję, że teraz będzie wszystko jasne
![]() W dniu zaręczyn Vincent stał się emerytem... trzeba było więc użyć eliksiru odmłodzenia ![]() ![]() Od razu lepiej ![]() ![]() Czas na ślub! ![]() Przyszła nawet pierwsza dziewczyna Damona z córką i obie się wzruszyły. ![]() Zakładanie obrączek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serduszkowe konfetti! I ta mina Mii w tle xd A Annabelle powaga przez cały ślub ![]() ![]() Można pocałować pannę młodą ![]() ![]() ![]() Tłumy gości... ![]() ![]() Ah... Katherine zachwycona swoim mężem, Annabelle także dumna ![]() ![]() I weselne tańce! ![]() Taniec pary młodej ![]() ![]() ![]() Annabelle i Jacob przypomnieli sobie dzień ich ślubu, skromnego, bez gości i zrobiło im się romantycznie ![]() Na fejsiku trzeba napisać o ślubie córki ![]() ![]() Jacob z córką, Annabelle z zięciem urządzają sobie wesołe pogaduszki. ![]() Ślub i wesele były wspaniałe ![]() ![]() ![]() Kath zrobiła sobie ogródek i regularnie o niego dba ![]() Słit focie z mamcią część druga ![]() ![]() Jakiś czas później Kath zaczął się powiększać brzuszek ![]() ![]() Postanowili z Vincentem urządzić przyjęcie na basenie i ogłosić wszystkim, że spodziewają się potomka. Vincent na zdjęciu jakby mówił "Po co Ci te płetwy ![]() ![]() "Tato... ![]() ...mamo... My, to znaczy ja... jestem w ciąży! Będziemy mieli dzidziusia!" " ![]() ![]() Gdy już wszyscy wiedzieli, zabawa trwała w najlepsze. Annabelle chyba uzależniła się od telefonu i tym razem strzela fotkę zięciowi i córce ![]() ![]() A tu Elijah już jako nastolatek ![]() ![]() Wieczorem goście sobie poszli, a przyszli rodzice mieli czas dla siebie i brzuszka ![]() ![]() Czytali książki o dzieciach, by być lepiej przygotowanymi. ![]() Vincent bardzo dbał o swoją żonkę, pilnował by się nie przemęczała i nawet przejął za nią zajmowanie się ogródkiem. ![]() Maleństwo w brzuszku rosło i rosło... ![]() ![]() ...aż w końcu chciało się wydostać! ![]() Tak oto, po jakimś czasie Kath wróciła ze szpitala z małym Peterem ![]() ![]() ![]() Od pierwszej nocy malucha w domu, świeżo upieczeni rodzice wiedzieli, że teraz to Peter ma władzę nad ich planem dnia ![]() ![]() Ale mimo to go kochali. Vincent także się nim zajmował. Ale Kath, jak to mama, twierdziła, że i tak ona wszystko robi lepiej i krzywiła minę na najdrobniejsze błędy Vincenta ![]() ![]() Wtedy on ją przytulał i o wszystkim zapominała ![]() ![]() Gdy Peter spał mieli chwile dla siebie i starali się je wykorzystywać w 100% ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
Hahahah widzę Kath i Vinent nawet przy dzidziusiu nie próżnuja xD Ciekawe jakie chłopczysko wyrosnie z małego Petera ;p
Sweet focie mamci z córunia najlepsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Czemu na drzewku Paula ma wydłubane oczy?
![]() Przynajmniej tak to wygląda! ![]() Uwielbiam Twoje OJSG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Wielkie dzięki, już mniej więcej kojarzę kto jest kogo.
![]() Peter pewnie na ładnego chłopczyka wyrośnie, ciekawe do kogo będzie podobny. Wampirkiem chyba jest, bo coś taki... "żółtawy". ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Dziękuję bardzo za komentarze
![]() Niestety przez dłuższy czas używałam domyślnego skinu z neta, który powodował okropny wygląd niemowlaków... Myślałam, że powoduje to skin dla niemowlaków lub jakieś mody i dopiero wczoraj zorientowałam się, że to nie one tylko ten skin, który był ogólnie dla simów ![]() Teraz jest już wszystko okej, ale zanim na zdjęciach pojawią się normalne niemowlaki to jeszcze trochę poczekacie ![]() No właśnie, mam do Was pytanie - w mojej grze jestem już w miejscu, kiedy [uwaga SPOILER] Peter i dzieci Damona są dorośli, mają już swoje rodziny, większe lub mniejsze [koniec SPOILERA] i zanim do tego dojdę to chyba miesiąc minie, nawet jakbym wypuszczała jeden odcinek dziennie xd A pytanie moje brzmi: czy chcecie by zostało tak jak jest czy przyspieszyć trochę? Do wyboru mam opcje pisania np. więcej niż jednego odcinka dziennie lub założenia bloga, na którym nadrobię zaległości, a tu będę na bieżąco. Piszcie swoje opinie ![]() Tymczasem kolejny odcinek ![]() Peter u tatusia na rękach. ![]() Urodzinki małego! ![]() Tu już po przemianie, dłubie w nosie przy gościach xD ![]() Trzeba w końcu zwiedzić samodzielnie dom ![]() ![]() Peter plącze się gdzieś pod nogami, a goście zajadają tort (wybaczcie za tego kryształka... ![]() ![]() A tu nastoletnia Rebekah. ![]() Peterowi bardzo spodobał się stolik do zabawy. ![]() Bawił się tak długo, że zasnął i rodzice położyli go do łóżeczka ![]() ![]() Przebieranie xd ![]() Peter z pełnym zaufaniem do mamusi patrzy na nią, gdy ta uczy go chodzić. ![]() Zabawy z tatą, który właśnie wyszedł z pod prysznica i ma na sobie tylko ręcznik ![]() ![]() Co za radość ![]() ![]() Kath idzie wieczorem z synkiem na spacer w wózeczku. ![]() Młody wszystkiego jest ciekawy ![]() ![]() Kaszka na kolację, a rodzice przytulają się po męczącym dniu. ![]() Peter już sobie słodko śpi, a Kath z Vincentem zrobili sobie małą randkę w domu ![]() ![]() Akurat w czasie pełni księżyca ![]() ![]() Któregoś weekendu zaprosili rodzinę na małe przyjęcie. Kath wymienia ploty i ploteczki z Ann ![]() ![]() Nie skomentuję tego, haha ![]() ![]() Po obiedzie każdy pomagał w sprzątaniu, a Damon dalej jakiś nie w sosie ![]() ![]() Wieczorem, gdy goście już poszli, Kath z Vincentem ćwiczyli sobie na swojej siłowni. ![]() A potem... ![]() ![]() Nauka mówienia chyba nie idzie za dobrze, sądząc po minie Vincenta ![]() ![]() A tak Peter kocha swoją laleczkę ![]() ![]() Co ta Katherine? Biedna... Chyba czymś się struła (taa, jasne... ![]() ![]() ![]() Mimo dziwnego samopoczucia i tego, że prawie non stop musiała opiekować się Peterem, Katherine nie porzuciła swojej pasji. ![]() Kilka miesięcy później... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Jak dla mnie zostaw tak jak jest
![]() Kath i Vincent bedą mieli kolejne dziecko yeah! Widze nie tylko ja lubie rozmnażać simów jak króliki ![]() Oglądając twoja rodzinke przypomina mi sie mój stary ród Draculów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ale może ktoś jeszcze się wypowie w tej kwestii ![]() A co słychać u państwa Moore? Katherine w czasie ciąży wciąż zajmuje się Peterem. ![]() Nadszedł dzień wigilii. Trzeba poprawić fryzurkę. ![]() Goście już przyszli, czekają na otwieranie prezentów. ![]() ![]() ![]() "Mamo nie żryj tyle" ![]() ![]() Nikt nie wiedział, że po podwórku chodził sobie ktoś nieznajomy... ![]() Po dniu pełnym wrażeń Kath i Vincent zasnęli w swoich objęciach. ![]() Jakiś czas później... urodziny Petera ![]() ![]() Mmm torcik już czeka. ![]() I dmuchamy świeczki z mamusią ![]() ![]() Przemiana! ![]() ![]() A tu już Peter w wieku szkolnym ![]() ![]() Nie wiem o co jej może chodzić xD ![]() Brzuszek rośnie, rozwiązanie co raz bliżej... ![]() "O nie, Vincent! To chyba już!" ![]() "Ale nie panikuj tak, chłopie..." ![]() Po kilku godzinach na świat przyszedł mały Michael ![]() ![]() W tym czasie Peter spał sobie wampirzym snem. ![]() Tulimy nasze bobo ![]() ![]() ![]() Peter zmaga się z pierwszymi zadaniami domowymi. ![]() Okazuje się, że jest bardzo zdolny, nauczyciele go chwalą i na zebraniu dla rodziców proponują, by Kath przepisała go do lepszej szkoły. W domu porozmawiała o tym z synem, a Peter nie miał nic przeciwko. ![]() I tak Peter wyjechał do szkoły z internatem. ![]() Czasem Kath spędza popołudnia z bratem na rozmowach o tym, co się u nich dzieje. ![]() Czas szybko leci... i mały Michael ma urodzinki ![]() ![]() Już po przemianie, zagląda pod stół ![]() ![]() U mamusi na rękach, ale chyba wolałby popsocić ![]() ![]() Jednak Kath wie, jak poprawić humor synkowi ![]() ![]() Trzeba nauczyć się trochę nowych słówek z tatą. ![]() Bardzo go to interesuje ![]() ![]() Czas spać, rodzice muszą trochę odpocząć ![]() ![]() Kilka lat małżeństwa, dwójka dzieci, a uczucie między nimi nadal gorące ![]() ![]() Państwo Moore mają duchy na posesji ![]() ![]() Piękny słoneczny dzień oznacza spacerek z tatą ![]() ![]() A później nauka chodzenia z mamusią. ![]() Patrzcie jak już biegam! ![]() Jak wszystkie dzieci, Michael również ma swoją specjalną lalkę, której poświęca wieeele czasu. ![]() Trzeba odwiedzić dziadków ![]() ![]() Znów te duchy... Obserwują Michaela jak śpi ![]() ![]() A Kath się nimi nie przejmuje ![]() ![]() Dziadkowie zaoferowali się, że przypilnują wnuka, a Kath z Vincentem niech idą na randkę ![]() ![]() "Coś Ty mi zamówiła do jedzenia, kobieto?!" ![]() "Nie gniewaj się na mnie..." słodkim głosem powiedziała Kath, a Vincent oczywiście uległ ![]() ![]() Randka przeniosła się do domu. ![]() ![]() Kolejne urodziny Michaela! ![]() ![]() ![]() xD ![]() ![]() Michael po przemianie, goście zajadają tort. ![]() "Cześć dziadek!" ![]() "Babciu, to prawda, że dziadek jest magikiem? Wyciągał mi zza ucha monety!" ![]() Michael z bliska ![]() ![]() Peter wrócił do domu, już jako nastolatek. Tyle czasu się nie widzieli... ![]() ![]() Taki z niego chudzielec ![]() ![]() Dlatego trzeba zrobić jakieś mięśnie ![]() ![]() Lalka Michaela dorosła razem z nim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Hahaha te gacie Vincenta najlepiej zapamietałam z łapą na tyłku xD
Widzę Kath chyba kocha miec dużą rodzinkę ![]() Peter tak szybko wyrósł, niech troche cos zje bo chudzinka z niego ![]() Michael był sliczny juz jako małe dziecko, jako szkolne ma to coś, ciekawe jaki charakter będzie miał później ![]() (A ja się na razie opieprzam ze zdjęciami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Dla mnie jest okej, jak jest teraz + nie mam zielonego pojęcia jak przegapiłam odcinek! Pfff. XD
Zawsze przerażały mnie dzieciaki - wampiry, miały straszne oczy. O.o Ale z Petera patrzę ładny chłopak rośnie... Oby tylko nie poszedł w ślady wujka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Gacie Vincenta z tą łapką na pośladku ahaha XDDD Rodzinka jest prześliczna, lubię ją oglądać
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|