|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak dla mnie zostaw tak jak jest
![]() Kath i Vincent bedą mieli kolejne dziecko yeah! Widze nie tylko ja lubie rozmnażać simów jak króliki ![]() Oglądając twoja rodzinke przypomina mi sie mój stary ród Draculów ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Ale może ktoś jeszcze się wypowie w tej kwestii ![]() A co słychać u państwa Moore? Katherine w czasie ciąży wciąż zajmuje się Peterem. ![]() Nadszedł dzień wigilii. Trzeba poprawić fryzurkę. ![]() Goście już przyszli, czekają na otwieranie prezentów. ![]() ![]() ![]() "Mamo nie żryj tyle" ![]() ![]() Nikt nie wiedział, że po podwórku chodził sobie ktoś nieznajomy... ![]() Po dniu pełnym wrażeń Kath i Vincent zasnęli w swoich objęciach. ![]() Jakiś czas później... urodziny Petera ![]() ![]() Mmm torcik już czeka. ![]() I dmuchamy świeczki z mamusią ![]() ![]() Przemiana! ![]() ![]() A tu już Peter w wieku szkolnym ![]() ![]() Nie wiem o co jej może chodzić xD ![]() Brzuszek rośnie, rozwiązanie co raz bliżej... ![]() "O nie, Vincent! To chyba już!" ![]() "Ale nie panikuj tak, chłopie..." ![]() Po kilku godzinach na świat przyszedł mały Michael ![]() ![]() W tym czasie Peter spał sobie wampirzym snem. ![]() Tulimy nasze bobo ![]() ![]() ![]() Peter zmaga się z pierwszymi zadaniami domowymi. ![]() Okazuje się, że jest bardzo zdolny, nauczyciele go chwalą i na zebraniu dla rodziców proponują, by Kath przepisała go do lepszej szkoły. W domu porozmawiała o tym z synem, a Peter nie miał nic przeciwko. ![]() I tak Peter wyjechał do szkoły z internatem. ![]() Czasem Kath spędza popołudnia z bratem na rozmowach o tym, co się u nich dzieje. ![]() Czas szybko leci... i mały Michael ma urodzinki ![]() ![]() Już po przemianie, zagląda pod stół ![]() ![]() U mamusi na rękach, ale chyba wolałby popsocić ![]() ![]() Jednak Kath wie, jak poprawić humor synkowi ![]() ![]() Trzeba nauczyć się trochę nowych słówek z tatą. ![]() Bardzo go to interesuje ![]() ![]() Czas spać, rodzice muszą trochę odpocząć ![]() ![]() Kilka lat małżeństwa, dwójka dzieci, a uczucie między nimi nadal gorące ![]() ![]() Państwo Moore mają duchy na posesji ![]() ![]() Piękny słoneczny dzień oznacza spacerek z tatą ![]() ![]() A później nauka chodzenia z mamusią. ![]() Patrzcie jak już biegam! ![]() Jak wszystkie dzieci, Michael również ma swoją specjalną lalkę, której poświęca wieeele czasu. ![]() Trzeba odwiedzić dziadków ![]() ![]() Znów te duchy... Obserwują Michaela jak śpi ![]() ![]() A Kath się nimi nie przejmuje ![]() ![]() Dziadkowie zaoferowali się, że przypilnują wnuka, a Kath z Vincentem niech idą na randkę ![]() ![]() "Coś Ty mi zamówiła do jedzenia, kobieto?!" ![]() "Nie gniewaj się na mnie..." słodkim głosem powiedziała Kath, a Vincent oczywiście uległ ![]() ![]() Randka przeniosła się do domu. ![]() ![]() Kolejne urodziny Michaela! ![]() ![]() ![]() xD ![]() ![]() Michael po przemianie, goście zajadają tort. ![]() "Cześć dziadek!" ![]() "Babciu, to prawda, że dziadek jest magikiem? Wyciągał mi zza ucha monety!" ![]() Michael z bliska ![]() ![]() Peter wrócił do domu, już jako nastolatek. Tyle czasu się nie widzieli... ![]() ![]() Taki z niego chudzielec ![]() ![]() Dlatego trzeba zrobić jakieś mięśnie ![]() ![]() Lalka Michaela dorosła razem z nim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|