|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Jejku, nie zauważyłam wcześniej, że jest odcinek.. Dzięki za info
![]() Kręciołek (nie lubie imion dla wymyślonych przyjaciół, są... pokręcone) śliczną córkę urodziła ![]() Podoba mi się Często zaglądam, ale nie komentuję, wybacz
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Niestety bez Waszych komentarzy nie mogę codziennie dodawać nowego odcinka, gdyż żeby dodać nowy post pod swoim własnym musi minąć przynajmniej 5 dni ![]() Dlatego jeśli czytacie - komentujcie mi jest miło, a i dla Was ja mogę dodać kolejny odcinek. Chociaż zdaję sobie sprawę, że czasem się nie zauważy, że jest coś nowego ![]() Kręciołek po powrocie do domu położyła małą Arminę do łóżeczka i sama także ułożyła się do snu. ![]() Golasy następnego ranka po weselu dzielą się wrażeniami ![]() ![]() Trochę czasu do szkoły zostało, więc Michael pod czujnym okiem Kath uczy się na sprawdzian (Kath chyba zapomniała sukienki ściągnąć po imprezie xD) ![]() Michael z Poziomką grają trzy po trzy kto dziś siedzi w ławce na miejscu przy oknie ![]() ![]() Jak już gdzieś wcześniej wspominałam, Peter ciężko trenuje, by nie być chudzielcem ![]() ![]() Te duchy... no bez przesady... ![]() ![]() Kilka dni później Peter zastał w bibliotece dziadka Jacoba ![]() A także "nieco starszą"... Kręciołek ![]() ![]() Tort urodzinowy czekał także na Vincenta. ![]() Goście się trochę spóźnili, ale już od progu wiwatują solenizantowi ![]() ![]() ![]() Radosny, że się starzeje xD ![]() ![]() Hmm, no wiele się nie zmienił może tylko kilka zmarszczek doszło...![]() Rodzinka się cieszy (ten przystojniak w białej koszuli to Elijah po wizycie u fryzjera )![]() ![]() Jacob zachwycony, że w końcu torcika można skosztować. A brzuch rośnie! ![]() "Kochanie, to prezent dla Ciebie..." "Och, nie musiałaś... dziękuję." ![]() Ktoś tu chyba wypił za dużo procentów (jedna z córek Damona, Rebekah )![]() Nie tylko ona xD ![]() Vincent dostał także prezent od Michaela. ![]() Kath rozmawia z Kręciołkiem, jak tam radzi sobie z dzieckiem, a Kręciołek przyznaje, że czytała dużo książek o dzieciach, więc nie jest tak źle (w tle zdjęcie Katherine i Damona z pobytu w Champs Les Sims xD)![]() Kolacja Kath ![]() ![]() Gdy wszyscy już poszli spać, Vincent prowadzi jakieś badania naukowe... ![]() Zadowolone miny, że znów trzeba iść do szkoły ![]() ![]() Kolejny solenizant !![]() ![]() Peter dmucha, a Annabelle nie dowierza, że jej wnuczek będzie za chwilę dorosły ![]() ![]() ![]() Radość, trąbki, oklaski... ale zaraz... co ten tort... ![]() ...co ta podłoga?! ![]() Od świeczek na torcie spalił się cały tort i zaczął palić stolik oraz dywan! "Przesrane..." - pomyślała Kręciołęk ![]() "Ludzie, co tak stoicie, no błagam, dlaczego tylko Vincent gasi?!" - panikuje Elliot. Nie wiem gdzie szlajała się Kath podczas urodzin syna, że dopiero wbiega do domu xd ![]() Ogień został ugasozny i Peter mógł przejść przemianę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i rodzinna impreza! ![]() ![]() ![]() "Matko, skoro jestem już dorosły to idę upolować jakąś kobietę." "Co." ![]() No i poszedł... ![]() Spotkał się z jedną ze swoich koleżanek, Staci. ![]() Weszli do klubu, postawił jej drinka, gdyż jako jedna z nielicznych wśród jego koleżanek była w miarę normalna. ![]() Tak sądził, dopóki nie wypiła kilku kolejnych drinków i nie zaczęła beblać o duperelach i to przy barmance, która patrzyła na niego ze współczuciem. Peter zadzwonił po taksówkę.![]() Zanim taxi dojechała na miejsce, Staci chciała jeszcze trochę sobie potańczyć. ![]() Peter oczywiście chciał odprowadzić ją kulturalnie do taxi, ale powiedziała, że sama sobie poradzi... ![]() "No cóż..." - powiedział do siebie i usiadł przy bąbelkach ![]() ![]() A co to za przytulańce ?
Ostatnio edytowane przez Neillé : 30.08.2014 - 01:41 |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|