![]() |
#141 |
Reputacja: 25
|
![]()
Do tej pory bawiliśmy się w fabułę, Ciastku. Jak ktoś nie wrzuca postów to wcale nie znaczy, że nas obserwuje, tylko pewnie po prostu nie jara go fabuła
![]() Zaraz mi ktoś (=/= CW) zarzuci, że się bronię, no ale. Piszesz, że ciągłym gadaniem i zapładnianiu itd. odwracaliśmy uwagę od podejrzeń, że jesteśmy w mafii. Przepraszam, ale jakich podejrzeń? Wysuniętych na podstawie ilości zapłodnień w ciągu minuty? Nie było czego od siebie odwracać, to była zwykła zabawa ![]() Ale co do Diany muszę przyznać rację, to trochę dziwne, że czytała na bieżąco, ale nic nie pisała ![]() Jeszcze a propos dzisiejszego morderstwa (gdybym nie daj Boże został ustrzelony ;-; ). Mafia zabije: a) przypadkową osobę, b) kogoś, kto celnie trafia w typowaniu mafiosów, c) kogoś, kto błędnie trafia. I załóżmy taka sytuacja: zabito dzisiaj usera X. X stawiał, że w mafii na bank jest Y, a Z jest niewinny wbrew opinii innych. Jestem pewien, że mafiosi nie są głupi i nie zabiliby go ze względu na tego mafiosa Y. Więc możemy wtedy sądzić, że Y raczej nie jest w mafii. Jeden z głowy. Chociaż równie dobrze, po moim poście, mogą zabić według tego schematu myśląc, że będziemy się tego trzymać - "Eee, zabili X, bo mówił, że Y jest w mafii, ale nie są głupi, więc Y pewnie w mafii nie jest" i nie będzie podejrzeń. Pinki psycholog, rozpracowuje gangsterów xd |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Reputacja: 14
|
![]()
@SPC: A ja widzę. Byłem w mafii w drugiej edycji i robiłem dokładnie to samo, co Ty teraz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
Przepraszam bardzo, ale jeśli ktoś nie chce bawić się w fabułę to po co obserwuje temat minuta w minutę (oczywiście nie dosłownie).
Masz racje Pin i myślę, że pojawię się szybko na celowniku mafii, a może nawet ty ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
|
![]() Cytat:
Ale nie widzę w nim gangstera ![]() |
|
![]() |
![]() |
#145 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
Gdybym był mafiosą na pewno nie zwracałbym tak na siebie uwagi, a jeżeli już na pewno bym coś wymyślił. Myślę, że mafia nie będzie mnie zabijać tylko poczeka, aż wy skłonicie się do zamordowania mnie tylko tracąc swój czas i jednego człowieka
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Ja tam myślę, że dziś mafia zabije osobę, której morderstwa się kompletnie nie spodziewamy, żeby wprowadzić zamieszanie "OMG co to oznacza". Zresztą tak było w każdej edycji.
Zabicie kogoś niewygodnego byłoby zbyt ryzykowne, chyba raczej woleliby delikatnie sugerować "ej, a może on jest mafioso?". Może faktycznie zostanę psychologiem? xD Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 24.09.2014 - 17:53 |
![]() |
![]() |
#148 |
|
![]()
Nie psychologiem pinkuś tylko filozofem jak już xD
Ja tam myślę, żeby na celownik dziś dać Wieloryba, Dianę lub Shiver. Tyle na temat. Dziękuję za uwagę. |
![]() |
![]() |
#149 |
Reputacja: 19
|
![]()
Na obecna chwile nie ma osob niewygodnych PP
![]()
#150 | |
Reputacja: 23
|
![]() Cytat:
SERIO LICZYLES XD mi sie wydaje ze z spc jest cos nie tam, flacek moze jest cattanim czy cosik ;p |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|