![]() |
#162 |
Guest
|
![]()
Sahemowi zapewne na 90% chodzi o przyjęcia z balangi.
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]() ![]() oto nagrody które zdobyła moja gwiazda - poznajcie wszechstronnie uzdolnioną Akkiris Elynlai - ma wszystkie możliwe nagrody jakie tylko się dało zdobyć - ciężko było ale się udało ![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
A..a..ale mnie zatkało!Anez,ile ty czasu spędziłaś na zdobywaniu tych nagród?
Chyba wieki!Ja długo gram w Gwiazdę ale tylu nagród w życiu nie zdobyłam! Jestem pełna podziwu! ![]() |
![]() |
#165 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
brawo brawo!! ja tam miałam tylko 17
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
tak właściwie nie wiem jak długo nią gram... musiałabym sprawdzić ile simowych dni upłynęło odkąd ona tam mieszka i zarabia jako gwiazda...
na początku nagrody zdobywałam grając, śpiewając na chybił trafił... z tego czasami wychodziły brązowe statuetki (ale częściej obniżanie ilości gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
Hej!Ja też stosuję taką technikę!A dokładniej to np. A+K+E i wtedy skreślam ten motyw co im się nie podobał itd.
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
Spokojnie. Ja na twoim miejscu nie martwiłabym się, że nie mam wielbiciela. Wszędzie za tobą by łaził i non stop robił zdjęcia. Jak byś już zdobyła nagrodę to on i tak by ją w nocy ukradł. A jeżeli chcesz dostać nagrodę za popularność rozdawaj dużo autografów, zawieraj dużo nowych znajomości itp. Pamiętaj o tym,że dostaniesz tę nagrodę jeżeli jesteś gwiazdą.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
Kiedyś dostawałam bardezo dużo. Dziś też jeste gwiazdą, ale już żadnej nie dostaję. Czy jeszcze ktoś tak ma ? a może wie dlaczego już nie dostaję ?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|