Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.08.2004, 19:21   #161
bloodwave
Guest

Domyślnie

mam drobne pytanko.....o jakich przyjęciach mowa....o takich z balangi? czy są jakieś organizowane w dzielnicy showbiznesu? bo coś ktoś kiedyś pisał że w instrukcji o nich jest....a ja nic takiego nie zauważyłam

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.08.2004, 19:25   #162
Lillian
Guest

Domyślnie

Sahemowi zapewne na 90% chodzi o przyjęcia z balangi.

stare 06.08.2004, 23:53   #163
anez
Guest

Domyślnie

oto nagrody które zdobyła moja gwiazda - poznajcie wszechstronnie uzdolnioną Akkiris Elynlai - ma wszystkie możliwe nagrody jakie tylko się dało zdobyć - ciężko było ale się udało (część brązowych sprzedałam - bo było ich więcej)

stare 07.08.2004, 12:06   #164
Lillian
Guest

Domyślnie

A..a..ale mnie zatkało!Anez,ile ty czasu spędziłaś na zdobywaniu tych nagród?
Chyba wieki!Ja długo gram w Gwiazdę ale tylu nagród w życiu nie zdobyłam!
Jestem pełna podziwu! Gratuluję! A tak pozatym fajne ściany,okna i Simka.

stare 07.08.2004, 13:08   #165
Avenue
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by anez@Aug 7 2004, 12:53 AM

oto nagrody które zdobyła moja gwiazda - poznajcie wszechstronnie uzdolnioną Akkiris Elynlai - ma wszystkie możliwe nagrody jakie tylko się dało zdobyć - ciężko było ale się udało (część brązowych sprzedałam - bo było ich więcej)
Sasasasa... Brawa dla tej pani... :lol: Mój rekord to 7 publiczności i tam jeszcze pare innych

stare 07.08.2004, 13:19   #166
bloodwave
Guest

Domyślnie

brawo brawo!! ja tam miałam tylko 17 -_- ale mi sie juz więcej nie chce

stare 07.08.2004, 19:32   #167
anez
Guest

Domyślnie

tak właściwie nie wiem jak długo nią gram... musiałabym sprawdzić ile simowych dni upłynęło odkąd ona tam mieszka i zarabia jako gwiazda...
na początku nagrody zdobywałam grając, śpiewając na chybił trafił... z tego czasami wychodziły brązowe statuetki (ale częściej obniżanie ilości gwiazdek ) potem obrałam taktykę: kartka + długopis = zadowolenie filmowców i pozostałej artystycznej hałastry ale Akkiris szybko się męczyła w pracy i szło to bardzo powoli... teraz jest uzależniona od zdobywania nagród - bo na koniec wstawiłam do miejsca jej pracy taki magiczny przedmiocik poprawiający na maksa humor i teraz może grać tam non stop i nagrody lecą

stare 07.08.2004, 19:52   #168
Lillian
Guest

Domyślnie

Hej!Ja też stosuję taką technikę!A dokładniej to np. A+K+E i wtedy skreślam ten motyw co im się nie podobał itd. I mam chyba to samo urządzenie poprawiające humor czyli taki jakby barek.

stare 07.08.2004, 21:09   #169
Panna_night
Guest

Domyślnie

Spokojnie. Ja na twoim miejscu nie martwiłabym się, że nie mam wielbiciela. Wszędzie za tobą by łaził i non stop robił zdjęcia. Jak byś już zdobyła nagrodę to on i tak by ją w nocy ukradł. A jeżeli chcesz dostać nagrodę za popularność rozdawaj dużo autografów, zawieraj dużo nowych znajomości itp. Pamiętaj o tym,że dostaniesz tę nagrodę jeżeli jesteś gwiazdą. [/CODE]

stare 08.08.2004, 22:00   #170
Tosia
Guest

Domyślnie

Kiedyś dostawałam bardezo dużo. Dziś też jeste gwiazdą, ale już żadnej nie dostaję. Czy jeszcze ktoś tak ma ? a może wie dlaczego już nie dostaję ?

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania