![]() |
#481 |
Guest
|
![]()
Bardzo was przepraszam ale dodałam nie ten post do tego tematu ;( ;(;(;(;(;(;(;(;( i mam wielką nadzieję że nie dostane bana (prosze ja jestem początkująca mam około 24 postów (czy uchronie się od bana??))
:1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: |
|
![]() |
#482 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#483 |
Guest
|
![]()
[COLOR=Red]LUDZIE!
Jestem tu przechodem...może o tym nie wiecie...albo wiecie...ale na stronie www.livin-it-up.net jest taki dział hacked...wchodzicie tam i w jego menu idziecie do cheats i z tego "cheats" to wciskacie drugą stronę (czyli 2 nad okienkiem tych "cheats") i patrzycie na ostatni przedmiot...LUDZISKA! Koniec z grzybkami , kodami i bóg wie czym (no może grzybek jeshe sie troszke przyda)! W TYM JEST WSZYSTKO!!!! Na przykład jego opcja "refresh" - dzięki niej macie maks humor...albo "Crystal Skills" - to są umiejętności z kryształów!!!!!!! Ja dopiero, gdy to ściągnęłam, to zaczęłam normalnie grać! No i wspaniała opcja Dragon - ich nazwy może i są po angielsku, ale ważne, że SĄ! Mówie wam, to jest sssssssssuuuuuuuuuppppeeeeeeerrrrrrrrr! |
![]() |
#484 |
Guest
|
![]()
Może ten temat się powtórzył (nie chciało mi się wszystkich czytać), ale chciałbym wiedzieć gdzie można nauczyć się zaklęcia teleportacji. Znam dopiero deszcz wody (czy jakoś tak), lewitację i gorącą stopę. A czy z tą fasolą to prawda? Można się gdzieś na górę wspiąć? Proszę, niech ktoś mi odpowie tu lub na numer gg: 8063045.
![]() Ostatnio edytowane przez :)artek(: : 27.02.2005 - 12:59 |
![]() |
#485 |
Guest
|
![]()
Po tym jak przeczytałem wasze posty i tematy doszłem do wniosku że macie problemy z niektórymi składnikami.Otóż to że wiem jak zdobyć najtrudniejsze.Gdy chcemy zdobyć Konfetti klauna,podchodzimy do apterkarza Toda i dajemy opcje ,,porozmawiaj".Jeśli dopisze wam szczęście gościu powie że jeśli wypełnicie jakieś zadanie on wam da ,,rzadki składnik".Pył diamentowy to również rzadki składnik ,ale można go kupić u wróżki Mary za 199 magimonów.Czosnek zdobywamy wtedy gdy podejdziemy do wampirzycy Wiki i damy opcje ,,Wymieniaj sie".Możemy sie z nią wymienić za czosnek ,wtedy gdy mamy pszczeli wosk.Gumowy kurczak dostępny jest gdy wymieniamy sie z aptekarzem todem za buteleczke jagód czarnego bzu(do zrobienia jej potrzebne są 3 jagody bzu czarnego i wydeptamy ją w tej beczce)Mysle że chociaż w małym stopniu pomogłem wam co do składników.W razie problemów kontaktować sie przez gg 1788582.POWODZENIA SIMOWIE!!!!
![]() |
![]() |
#486 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Teleportacji możesz się nauczyć tak samo jak tewitacji i gorącej stopy. Tyle tylko, że lryształ teleportacji jest koloru różowego. Gdy już on ci wyrośnie i nauczsz się zdolności, kliknij tak gdzie chcesz się "pojawić" i wybierz opcję teleportuj tutaj. Z fasolą to prawda. Gdy jest ona dostatecznie wysoka możesz się po niej wspiąć. Na górze możesz zdobyć magiczną fasolę i zobaczyć twórcę gry w wersji dużej ![]() |
|
![]() |
#487 |
Guest
|
![]()
A gdzie się (lub jak) zdobywa pióro pegaza? Jeśli to już było to przepraszam, ale nie chciało mi sie wszystkiego czytać.
|
![]() |
#488 |
Guest
|
![]()
Jedziesz do Abrakadabrowa. Musisz pogadać z Wróżką Marą, Wampirzycą Wiką bądź Aptekarzem Toddem. Ktoś z nich da ci specjalne zadanie, które musisz wykonać. To, jaki dostaniesz składnik, jest losowe. Ale m.in można wygrać Pióro Pegaza.
|
![]() |
#489 |
Guest
|
![]()
Ja tam jakoś próbuję i próbuję a najczęściej są rzęsy czarodzieja...
JESZCZE NIGDY NIE UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹĆ PIÓRA PEGAZA!!! PS. Kiedy i gdzie fasola (magiczna) jest taka wysoka, że można się po niej wspiąć? Bo samemu się zasiać nie da ![]() Ostatnio edytowane przez muddy : 04.04.2005 - 19:41 Powód: Bo mnie olśniło |
![]() |
#490 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do drugiego problemu - fasola wyrasta, jeśli BAAARDZO dużo czarujesz, a im więcej czarujesz, tym bardziej urośnie ci fasola...jeśli nie chce ci się czekać, to kliknij TU i ściągnij fasolę ![]() mam nadzieję, ze pomogłam... |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|