Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.02.2005, 15:23   #1
voody
Guest

Idea mam proble ze zdobyciem...

nie potrafie w simsach abrakadabra zdobyc pioro pegaza i czarne roze moze wie ktos gdzie to zdobyc??
odpowiedzdzie tu lub na gg 3508829 lub jeszcze na maila [email protected]

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.02.2005, 15:51   #2
bodzia
Guest

Domyślnie

pytan o czarne roze bylo pelno... na tej samej stronie masz nawet odpowiedz... http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=14249 a pioro u ktoregos ze sprzedawcow za zadnia

stare 27.02.2005, 12:36   #3
Maga
Guest

Domyślnie

Nie wiem dokładnie ale Pióro Pegaza daję chyba wróżka Mary.

stare 05.04.2005, 07:32   #4
kamyk
Guest

Domyślnie

to pióro pegaza chyba zdobywało się za zadania u sprzedawców, a czarne róże przynosi fan gdy jesteś gwiazdą (trzeba mieć dodatek gwiazda)

stare 13.04.2005, 14:51   #5
.:WiLa:.
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał kamyk
to pióro pegaza chyba zdobywało się za zadania u sprzedawców, a czarne róże przynosi fan gdy jesteś gwiazdą (trzeba mieć dodatek gwiazda)
Tak, pióro dostajesz za zadanie, ale słyszałam też o przypadkach gdzie za zadania dostawali równiez czarne róze. I były pytania typu ,,co mam z nimi zrobic?" ale bez gwiazdy te róże stają sie zupełnie bezużyteczne

stare 13.04.2005, 14:59   #6
bodzia
Guest

Domyślnie

wila a mi sie wydaje ze bez gwiazdy to raczej czarnych roz miec nie bedziesz.... Kamyk ma racje czarne roze daje ci fan, pod warunkiem ze masz dodatek ts gwiazda

stare 13.04.2005, 20:06   #7
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie Aaaaaaa!!!!

Czy wy NAPRAWDĘ chcecie, rzebym eksplodowała!?Na tym forum jest tysiąc tematów typu "nie wiem jak zdobyć", chociaż na SAMEJ GÓRZE jest temat "składniki i zaklęcia"!!!!Cz naprawdę tak trudno jest spojrzeć wyzej!!!!????Czy jak wciskacie przycisk "nowy temat" to napradę nie widzice tego tematu!?Jestem naprawdę ciekawa, ile jest już takich tematów!?Powtarzamm, zanim zaczniecie robić nowy temat w stylu "nie wiem jak zdobyć" kliknijcie
TU
!!!!

stare 14.04.2005, 16:37   #8
Fi0let
Guest

Mad fe!

dzięki właśni takim użytkownikom mamy na forum nie miłą atmosfere xP xP xP

stare 14.04.2005, 17:31   #9
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał CARAJB
dzięki właśni takim użytkownikom mamy na forum nie miłą atmosfere xP xP xP
Tja...łącznie z tobą, CARAJB. Spójrz w miejsce ponizej swojego nicka, a zdobedziesz na to dowód.
A pozatym, kto powiedział, ze atmosfera na forum jest nie miła!?Dla mnie to tu jest bardzo 'milo'.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania