![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie mogę wpisywać kodów do gry gdyż klawiatura nie chce współracować z grą TS2. Nie działa także przycisk pauzy i przyspieszenia....Gdy wyjdę z gry klawiatura działa normalnie...:/ Czasami jednak przycisk pauzy działa ale tylko czasami. Co jest nie tak??Proszę pomóżcie! ;(
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo dziwne. Nigdy nie spoktkałam się chyba z czymś takim... ale możesz wpisywać np. Imiona simów?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Help! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
bardzo mozliwe, ze masz jakis program dzialajacy w tle, ktory wykorzystuje te przyciski, i blokuje Ci ich uzywanie. moze byc to np cursorxp, lub jakis inny.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moja rada :
Zmien klawiaturę ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
tego posta nad moim nawet nie skomentuje, bo to ani zabawne ani inteligentne nie bylo
Moli, po pierwsze jakis system operacyjny masz na kompie ? Jesli masz XP to wejdz START/PANEL STEROWANIA/OPCJE UŁATWIEŃ DOSTEPU i w pierwszej zakladce odznacz wszystko (Funkcje Klawiszy Trwalych, etc.), bo to Ci moze blokowac czasami klawiature. Poza tym postaraj sie wszystkich magicznych sztuczek z klawiatura pod tytulem wklepywanie kodow pouprawiac w innych otoczeniach niz grasz :-) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
moja 1 sonda | Lakomczuszek | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 68 | 27.02.2004 12:57 |