![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak dla mnie super, nie widzę żadnych wad. ŚWIETNY.
Wszystko mi się podoba, a najbardziej całe wybrzeże (nie wiem, czemu niektórzy się czepiają). Plaża jest bardzo realistyczna, woda również, wszystko idealnie rozmieściłaś, zdjęcia wyszły świetnie. Dom jest trochę skomplikowany, ale nie uważam tego za wadę, a wręcz przeciwnie- jest przez to ciekawy i na pewno musiałaś się dużo napracować nad tymi zawiłościami". ![]() Wyszło fantastycznie, jak dla mnie to jeden z najlepszych domów w TS2, jakie widziałam, 10/10. ![]() Pozdrawiam
#23 |
Guest
|
![]()
Fajny hotelik, wprawdzie jak na moj gust to roszke za bardzo rozciapkany i zbyt duzo plotu , ale i tak uroczy. Sliczny ogrodek z miejscem do grilla.
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie śWIETNY DOMEK!! Wszystko do siebie pasuje, ogród świetnie zaprojektowany, poczułem sie jak nad morzem
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
AAA
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Oj, widać, że się namęczyłaś przy tym cudeńku
![]() ![]() ![]() ![]() Niektóre rzeczy naprawdę wyglądają bardzo realistycznie, ale istnieją też elementy, które przypominają kawałki plastiku. Oczywiście jest jeszcze parę drobiazgów, do których mogłabym się przyczepić, ale jak na pierwszy Twój twór jest to naprawdę baaardzo ładne. Podoba mi się ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
A gdzie LINK!! Człowieku takie cudeńko to każdy przecierz ściągnie
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
To najlepszy dom który do tej pory widziałam!!!Musiałaś się napracować przy nim...
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Oooooo Gasz....Jak Pięknie!!!!!
Ohhh.... Ahhh.... Uhhhh ;D Poprostu brak słów... Masz ogromny talent.!!!!!!! Chyba najlepszy dom jaki widziałem xD Oceny nie dam bo po co?????? ;D |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Matko dom jest świenty!!!!!!!!! Bardzo mi sie podoba, te dodatki i wogole super!!!
11/10 xD Zajefajny xD Naprawde masz talnet do robienia domów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|