![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Jeśli tak bardzo ci zależy, jest być moze sposów, ale pracochłonny. Najprawdopodobniej nie działa 1 lub dwa dodatki, więc możesz je usunąć za pomocą elminacji: załóż sobie kilka folderów, np. 5 i ponumeruj oraz jeden folder "Dobre". Pliki podziel na pięć części i wrzyć każdą część do innego folderu ponumerowanego. Potem z każdego folderu pliki na zmianę wrzucaj do download, a te przy których będzie nie działać gra mają plik błędnyi przenieś spowrotem do folderu z numerem. Pozostałe, przy których gra działała wrzuć do folderu "Dobre", a część z błędnym plikiem znów rozdzile do foldetów i sprawdzaj jak wyżej. Zajmuje to sporo czasu, ale na zasadzie elminacji można znaleść blędne pliki czy plik.
Raz tak się bawiłam 2-3 godziny, ale byłam dzień wcześniej na maratonie ściągania i szkoda było mi wywalić przeszło tysiąc nowych dodatków. |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
jej...
a moze bys ortografie pocwiczyla? Ja rozumiem ze narazie przerabialiscie tylko wykrzykniki, pytajniki i emotikony, ale tak ciezko jest wkleic tekst do worda, sprawdzic a pozniej wrzucic na forum? To co piszesz jest wrecz nieczytelne... "A z kond się zciąda ten Clean Installer" mnie zabilo... Ja sie nie czepiam, ale odrobine spokojniej... P.S. problem z instalacja byl juz na forum przerabiany wielokrotnie |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|