![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
pierwsza?
domek ładniutki. ogród też. mam tylko wrażenie, że ogromne znaczenie miały tu dodatki z neta..nie widzę żadnych oryginalnych efektów architektonicznych(jezu co za nazwa). ale ogółem sprawia bardzo dobre wrżenie, pasuje do właściciela, wykonany jest z wyczuciem i w dobrym stylu 9,5/10 edit. muszę się przyczepić. zdjęcia niektóre nieładnie wykonane. poza tym staraj się zawsze chować kryształek. i jeszcze przezd chwilą doznałam nagłego zachwytu zielonymi zasłonami. więc wszytko się wyrównuje i ocena nie zmienia. pozdro Ostatnio edytowane przez Nirrti : 22.03.2006 - 19:37 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
sliczny ten domek,ale uwazam ze dwie plazmy w domu to za duzo ;p
pozatym ta pierwsza,ta ogromna powinna stac przy scianie,bo nie naj boze dzieci wpadna jeden popchnie drugiego i zwala,hehhe ;> A tak pozatym to slicznie,nie powiem,ze skromnie ;p ale tak czysciutko i w ogole ![]() pozdrawiam ^^ 9/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo przeciętny... Takie małe byleco....
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
świetny, podoba mi się, tylko łazienka na piętrze, moim zdaniem jest za duża ^^
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek bardzo ładnie prezentuje się z zewnątrz.
![]() ![]() ![]() W środku najbardziej podoba mi się salon. Nowoczesny, w ładnych kolorach. Kuchnia też jest fajna. Schody na zdjęciu prześwitują- możesz wcisnąć podczas gry Tab na klawiaturze, żeby tego uniknąć. ![]() Sypialnia jest całkiem niezła, za to łazienka nie za bardzo mi się podoba- zagracona trochę. ![]() ![]() Ogólnie uważam, że domek jest fajny- 7,5/10
#7 |
Guest
|
![]()
Śliczny!Taki przytulny
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Fajny
![]() Super położony nad jeziorkiem ![]() Bryła fajna, w środku też, tak... przytulnie ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Przyznam, ladny%. Skad masz kamienie? :>
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()