![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
To jest świetne. Buahahhaha..i przeraźliwe śmieszne...nie no, nie mogę..hahahahahh...Zdjęcia są dobre i nie ma już tylu błędów. Uwielbiam królika-sługę.. xD Czekam na kolejne odcinki xD
|
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
Genialnie smieszne fs. Podoba mi sie pilnowanie śmietnika! Jest ekstraaaaaa! Żałuję tylko że po pierwszym odc wystawiłam ocenke no ale cóż gdybym teraz mogła to zrobic dała bym 5 gwiazdek!
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
skarbie, gdzie są kolejne odcinki... :<...
|
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
Gupie te króliki. Na rekach sie noszą . Pewnie pedały.
|
![]() |
![]() |
#116 | |
Guest
|
![]()
Ejo! Kumpel! A gdzie kolejne odcinki? Czy się ich doczekam? No bo wiesz może i zagłosowałam na *** ale teraz bardzo mi sie spodobało...
Cytat:
Wiesz co...dziwna jesteś...Przyszłaś tu żeby się wyżyć czy podyskutować o grze TS? |
|
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
Nowego odcinka coś nie widać, ale ja uwielbiam to fs :> Kumpel ma swoje sprawy, ale... Ja chcem nowy odcinek :} Chcę się jeszcze pobrechtać :] Jadziuchno, ale skoro te króliki to pedały to byłoby jeszcze śmieszniej :} Oł, cięzko Ci dogodzić :p
|
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
No właśnie... Gdzie nowe odcinki? Pisałeś że dodasz a tu co? Najpierw mnie uzależniasz od królików a teraz karzesz zerwać z nałogiem? To nie fair! Ja tak nie chcę! Chcę króliczki!!!
|
![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
Króliki sa odlotowe xD czekam na nastepne odcinki
|
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
Na początek powoli, powolutku zacynaaaaammmm sieeeeee uzależniaćć a pooootemmmmm nieeee dajeszzz kolejnegooooo odcikaaaaa to chamstwooooo, terazzz jakkkk jużżż sięęę uzależniełammmmm to nie dajeszzzz kolejnegoooo odcinkaaaa.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|