![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
ooooch...śliczny
bardzo mi się podoba ;* 10/10 <-- oooooooj |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
super domek ! 10/10 !!! możesz go dać do ściągnięcia ? (od razu z dodatkami) z góry dzięki
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Trzeba odswiezyc ten temat, bo dom jest godny uwagi! Jest sliczny, tylko ta silownia mi sie nie podoba, ale za to tylko -0,5 p bo tak bardzo mi sie dom podoba, ze nie odejme calego 1p
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
ooo...matko..ooo...jest...jest....BOSKI,BOSKI,SUPE R,HIPER! 10/10
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Więc tak na zewnątrz jest spoko musiałaś się nieźle namęczyć z tymi wszystkimi półpiętrami i w ogóle. W środku jest też dobrze, ale przy tak dużej ilości ściągniętych rzeczy zawsze próbuje doszukać się mebli z zwykłych simsów i nie podoba mi się jak w łazience są te ręczniki po kompletnie nie pasują. Pomysł z krzesłami w garażu nie przypadł mi do gustu. To nie potrzeba marnowanie kasy swoich simów. Muszę jeszcze omówić sprawę wiszących rzeczy. Zauważyłam dwie. W kuchni między lodówką a kuchenką mikrofalową jest eee coś nawet nie wiem co to jest i to właśnie wisi w powietrzu co mi się całkiem nie podoba i na dworze taras też wisi. Pomijam rzeczy, które wchodzą w ściany(jest ich tam pare) Ogółem dom jest bardzo ładny mimo tych paru niedociągnięć. Moja ocena 7,5/10
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
prześliczny,przytulny domek
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
ładny, ładny
ciekaw jestem skąd jest ten duży obraz w sypialni byłbym wdzięczny za link ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Nio wiec tak:
Bryla jest super!! Nie mam nic do zarzucenia. Jadalnia tez super. W kuchni malo kolorków. Salon jest troche maly, ale to juz zalezy od gustu ![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo ładna, nawet brak urozmaiconej roślinności nie rzuca się w oczy. We wszystkich pomieszczeniach są dobrze dobrane meble i zestawione kolory --> nie mam się do czego przyczepić
![]() ![]() Podsumowując: Dom ładny, ale siłownia wymaga renowacji. Moja ocena: 9/10 (-0,1 za wannę w łazience, -0,9 za siłownię) |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|