Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.09.2006, 18:45   #21
lafilette
Guest

Domyślnie

Naprawdę śliczny! Najardziej podoba mi się jadalnia z tymi krzesłami - fajnie to wykombinowałaś - i łazienka. Szkoda tylko, że nie ma ogrodu, ale i tak 10/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.09.2006, 13:36   #22
mroffeczqa
Guest

Domyślnie

ooooch...śliczny
bardzo mi się podoba ;*
10/10 <-- oooooooj

stare 18.09.2006, 19:54   #23
L3V7
Guest

Domyślnie

super domek ! 10/10 !!! możesz go dać do ściągnięcia ? (od razu z dodatkami) z góry dzięki

stare 07.03.2007, 15:06   #24
vanity
Guest

Domyślnie

Trzeba odswiezyc ten temat, bo dom jest godny uwagi! Jest sliczny, tylko ta silownia mi sie nie podoba, ale za to tylko -0,5 p bo tak bardzo mi sie dom podoba, ze nie odejme calego 1p 9,5/10 SUPER DOM!

stare 07.03.2007, 18:48   #25
weris
Guest

ThumbsUp

ooo...matko..ooo...jest...jest....BOSKI,BOSKI,SUPE R,HIPER! 10/10

stare 07.03.2007, 18:53   #26
Jutka6
Guest

Domyślnie

Więc tak na zewnątrz jest spoko musiałaś się nieźle namęczyć z tymi wszystkimi półpiętrami i w ogóle. W środku jest też dobrze, ale przy tak dużej ilości ściągniętych rzeczy zawsze próbuje doszukać się mebli z zwykłych simsów i nie podoba mi się jak w łazience są te ręczniki po kompletnie nie pasują. Pomysł z krzesłami w garażu nie przypadł mi do gustu. To nie potrzeba marnowanie kasy swoich simów. Muszę jeszcze omówić sprawę wiszących rzeczy. Zauważyłam dwie. W kuchni między lodówką a kuchenką mikrofalową jest eee coś nawet nie wiem co to jest i to właśnie wisi w powietrzu co mi się całkiem nie podoba i na dworze taras też wisi. Pomijam rzeczy, które wchodzą w ściany(jest ich tam pare) Ogółem dom jest bardzo ładny mimo tych paru niedociągnięć. Moja ocena 7,5/10

stare 07.03.2007, 19:41   #27
_czarna_mamba_
Guest

Domyślnie

prześliczny,przytulny domek ładnie i schludnie urządzony.daję 10/10 .

stare 10.03.2007, 13:03   #28
simonek
Guest

Domyślnie

ładny, ładny
ciekaw jestem skąd jest ten duży obraz w sypialni
byłbym wdzięczny za link

stare 11.03.2007, 16:43   #29
gabi199313
Guest

Domyślnie

Nio wiec tak:
Bryla jest super!! Nie mam nic do zarzucenia.
Jadalnia tez super. W kuchni malo kolorków. Salon jest troche maly, ale to juz zalezy od gustu W przedpokoju jest pusto. Dalabym tam jakis kwiatek czy cosik. Sypialnia to samo. Nie podoba mi sie zestawienie rózu i czerwieni. Ten dywanik nie pasuje do tego pokoju. Pokoik dla dziecka jest ladny. Brakuje tylko firanek Lazienka jest spoko. Taras jest baaardzo ladny!! Moja ocena to 8/10. pozdroffka!!

stare 17.03.2007, 00:25   #30
Aleks
Guest

ThumbsUp

Bryła bardzo ładna, nawet brak urozmaiconej roślinności nie rzuca się w oczy. We wszystkich pomieszczeniach są dobrze dobrane meble i zestawione kolory --> nie mam się do czego przyczepić . Duże okna dostarczają wiele światła, co sprawia, że pokoje są jasne i otwarte na świat. Jednak nie pasuje mi wanna w łazience (znowu). Drażni mnie jej kształt. Proponowała bym też, aby ktoś zebrał się i wyrzucił te stare leżaki i krzesła, a potem odmalował ściany i położył kafelki w siłowni .
Podsumowując: Dom ładny, ale siłownia wymaga renowacji.
Moja ocena: 9/10 (-0,1 za wannę w łazience, -0,9 za siłownię)

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania