![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]() niewiem za co gorzka_zemsta dostała czerwony kwadracik...to jej sprawa...ale co do twojego czerwonego kwadracika przy nicku to chyba wszyscy wiedzą za co...
wracając do tematu...czy mówiam już że domek jest przecudowny?! xD
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bryła w kit... sypialnie bez wyrazu (jak dla mnie bez wyrazu) a poza tym nie ma ogrodu
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
jak mowilam,domek brzydki.
a co mnie sie czepiasz za czerwony kwadracik?mam go calkiem za co innego niz myslisz.A ty tez mam czerw. kwadracik więc? |
![]() |
#14 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ok, podmieniłem zdjęcia i teraz są takie jakie być powinny ;-]
Pozdrawiam: Ulmille |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
nie nie zmieniam oceny.heh jakoś mi sie nie podoba.nie lubie domow na 'pustyni'. |
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dom moim zdaniem bez duszy i serca, taki prosty zwykly. 3 punkty za pomsył
|
![]() |
#17 | |
Reputacja: 10
|
![]()
No teraz to wygląda z deka ładniej, bo jest ten ogródek i w ogóle. Ale nadal się będę czepiać bryły xd.
BTW Cytat:
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Hmmm... Szczerze to nie podoba mi się, ta ścieżka i podłoga w domu sa brzydkie. Bryła taka dziwna i nienaturala jakas, a w srodku... nie mój styl. Po za tym na pewno nie uwazam ten dom za ciepły. 5/10
Aha i zgadzam sie, ze dom bez duszy i serca, zupelnie pusty... Ostatnio edytowane przez Kuba xD : 11.04.2007 - 20:38 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Szczerze powiedziawszy to ty nie robisz takich pięknych domów.W ogóle nie ma tutaj ogrodu.Jedynie co to dałeś basen nic po za tym.Nie podobają mi się meble w "salonie" nie pasuje tam czerwień.Niestety ale daję 6/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|