![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
A jabym chciała wszystko co tu powiedziane
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
ja bym chciala zeby byly the sims 2 farma z cala gospodarka zeby mozna bylo miec tam jakies zwierzeta np. konie króliki kury i inne takie i zeby bylo ze mozna jak sie wsiada do samochodu to widziec gdzie sie jedzie i samemu prowadzic i zeby mozna bylo chodzic w odwiedziny do somsiadów .
fajne tez by byly simsy w sieci czyli ze uzytkownicy zalogowuja sie tworza simów domy i normalnie zyja w wirtualnum swiecie . popieram wszystkie wymienione pomysly i mam nadzieje ze producenci simsów spelnia nasze marzenia |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja również popieram wszystkie powyższe propozycje, ale najbardziej to chyba propozycję użytkowniczki sylwia_pam, dlatego że bardzo mi zależy na koniach w simsach, odwiedzin do sąsiadów itd. co napisała.
A ja osobiście chciałabym taki dodatek "Więcej Realu", żeby po prostu było więcej interakcji i opcji takich właśnie realnych, nie chce mi się teraz wymyślać jakich, może potem dopiszę ![]() Natomiast co do akcesorii to mogłoby być np. więcej ozdób takich typowo domowych czyli jakieś książki do położenia na półkę, ramki na zdjęcia, chusteczki, jakieś papierki, portmonetka, pieniądze i takie inne duperele :smirk: I żeby też była taka opcja, że można kilka ozdób położyć w tym samym miejscu, np. na biurku, półce, stole itd. Bo denerwujące jest to, jak na kuchennym blacie stoi sobie coś małego i w dodatku na środku i nic tam więcej nie można położyć :con: No..to chyba wszystko co chciałam napisać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
mogli by coś dodać do tv
fajnie by było gdyby dodali takie interakcje jak np "oglądaj horror" lub "oglądaj komedie" i wtedy by się śmiali albo krzyczeli ze strzachu ![]() albo w jakimś dodatku wielki ekran żeby zrobić kino |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z wszystkim co tu było wymienione.
Mogli by dodać jakieś fajne fryzury(emo lub z anime), super ciuchy i jakieś fajne ozdoby typu czacha w pokoju itp. |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
No ja to oczywiście chciałbym gwiazdę żeby zrobili, ale w taki sposób, by filmy nakręcone z danym simem w roli głównej pojawiały się naprawdę w telewizji, podobnie z teledyskami itp. Mogłaby być możliwość (w końcu) posiadania kilku posiadłości na raz, żeby np. w porze wakacyjnej wybierać się do letniej chatki nad morzem. Inny wymarzony dodatek to coś w stylu "miejskie życie", czyli ogółem życie w mieście, w blokach, możliwość wynajmu, np. pokoju u kogoś w domu, odwiedzanie sąsiadów, itp. ale to bardziej pasuje do the sims 2 online.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Też się zgadzam, ze wszyyystkim! A najbardziej mi chyba brakuje właśnie takich interakcji jak położenie obok siebie obiektów. Denerwujące, rzeczywiście. Albo niechby simy mogły siedzieć na łóżku?
I jeszcze! Taaak strasznie bym chciała móc jeździć z simami do pracy i do szkoły... Ale żey były tam interakcje takie jak np. w pracy - zapytaj szefa, odbieraj telefony, łącz z kimś (zależy jaka praca), w szkole np. do odpowiedzi (te opcje mogłyby być na szaro, nie możnaby było ich skreślić, tylko te z kolegami - mogłaby być też przerwa, kłótnie, bójki, kary no i żeby było pokazane w tych informacjach w prawym górnym rogu ekranu co kto mówi! Aha, simy mogłyby też chodzić do lekarza - stomatologa albo ortopedy? Jakieś operacje, pobyty w szpitalu... Myślę, że na razie tyle. Jak mi się coś przypomni, to dopiszę. Wiem, że mam wymagania - cóż... Pozdrawiam wszystkich serdecznie! ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała takie dodatki, które całkowicie przypominają ludzkie życie, np. chodzenie do kina, zoo, teatru, wesołego miasteczka. Mogłyby być choroby, szpitale(dla chorych simów i simek, które rodzą, operacje, kontrolne wizyty u lekarza im szczepienia). Dla małych dzieci i niemowląt powinny być wózki, gryzaczki, smoczki(żeby je dzieci wypluwały
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez karolcia92 : 02.07.2007 - 11:09 |
![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja chciałbym jakieś akcesoria do samochodów bo niema ich prawie wcale. I popieram wszystkie wyżej wymienione propozycje a szczególnie sylwia_pam
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|