![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Też sie niespodziewałam że ktoś jeszcze napisze fotostory w simsach 1
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Hm..Czy ja wiem..A więc:
-Pisz dłuższe odcinki -Pisz bardziej po polsku (mam na myśli, żebyś nie pisał coś takiego jak"powiedział z nutką tumiwisizmu".Nie wszyscy to rozumieją jak widzisz. To chyba narazie wszystko.6/10. Ps:Gdzie się znajdują zdjęcia w simsach 1 !? |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() W niektórych momentach leżałam xD Czekam na next part.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Semus,ty se nie rób jaj,i dawaj nowy odcinek..
![]() Uwielbiam FS pisane lekko,z dowcipem i ironią,A twoje ma "to" poczucie humoru,które uwielbiam ![]() Jestem wzruszona aż do pięt ;( Nie każ mnie i innym czekać ![]() Ps-U mnie są tanie wina "Leśny Dzban" bądź "Komandos","Granat","Apacz" itepe . Z "Anakondą" się jeszcze nie spotkałam... xD |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Jak dodaleś te zdjecia w jakim pliku one sa
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
The Sims 1 ?
Bardzo się cieszę z tego powodu. A ogólnie? Hm, zbytnio mi się nie podoba. Nie moje klimaty. Kilku wyrazów nie rozumiem, trochę niejasne... Ale czekam na kolejne części. |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 15
|
![]()
Może niektóre teksty mi nie pasują ale ogólnie to bardzo ciekawe fs!
![]() I tak przyjemnie się czyta fotostory z simsów 1 nie wiem czemu ![]() Czekam na kolejny odcinek! :smirk:
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|