Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.08.2007, 17:13   #31
Chryzantem Złocisty
Guest

Domyślnie Odp: "Erica"

Ech...Coraz więcej wymówek..
Ale ja Ci jeszcze wierzę...
Mam nadzieję,że obejrzymy drugi odcinek jeszcze w tym roku...
=d
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.08.2007, 18:02   #32
miracle
Guest

No to weź angielską wersję simów włącz.

Mam nadzieję, że doczekamy się kiedyś tego odc.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2007, 12:25   #33
..::Nefretka::..
Guest

łaaa... jakbym widziała moją rodzinkę, a raczej moją mamę i młodszego brata :/ Bo mojego taty nie obchodzi co robię przy kompie... mam nadzieję że odcinek wogóle się kiedyś pojawi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2007, 16:09   #34
adka
Guest

rozumiem cie ostatnio moge grać tylko 1-2 godz w simsy i 1 godz interntet zależy od humoru mamy bo tata działa na jej polecenie jak jakiś robot
:wacko: a następny odcinek przydał by się też
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2007, 18:42   #35
Ana Mert
Guest

Nareszcie ukończyłam 2 odcinek (i miałam zamiar go wstawić już około 3 ale... internet mi wysiadł w połowie uploadowania i przez 5 godzin nie mogłam sie podłączyć^^. Heh, naprawdę, pechowy coś ten odcinek ^^). Wiem, że jest w nim trochę błędów ale już poprostu nie mam siły na ich naprawianie ^^.
Mam nadzieje ,że wam sie spodoba (chociaż osobiście nie uważam , że jest taki jak chciałam żeby był). Niestety dużo w nim dialogów bo musiałam parę rzeczy wyjaśnić. W kolejnych odcinkach będzie coraz więcej akcji a mniej dialogów.

Odcinek 2

Na zrobienie kolejnego odcinka daje sobie dwa tygodnie- to tak na wypadek kolejnych problemów z rodzicami/kompem/weną/internetem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2007, 19:19   #36
Kasiunia14lat
Guest

Już się bałam, że się poddasz Cieszę się, że jest kolejny odcinek, tylko troszkę gorzej ze stylistyką, dużo powtórzeń. Akcja się rozwinęła, ale jak dla mnie jest troszkę nudnawo, lepsze dymki, ładne zdjęcia. Czekam na kolejny odcinek i wtedy ocenię. Trzymam kciuki, i pracuj nad mniejszą ilością dialogów i powtórzeniami. Pozdrawiam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2007, 19:25   #37
miracle
Guest

Noo, fajne. Tylkosz szkoda, że będziesz robiła tak długo, ale... Trzeba wyrozumiałości.

Podoba mi się. Czekam na następne odc.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2007, 13:05   #38
Lizek

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Ana Mert
Może poleci mi ktoś jakiś dobry , darmowy program do zapisywania zdjęć w formacie jpg?
A ja polecam Painta. Z jednym kruczkiem - spróbuj zapisywać jako PNG ... mi się zawsze zapisuje bez rozmazań, kiedy format to PNG (BMP nie biorę oczywiście pod uwagę, bo wiem, że wtedy jest bardzo duży rozmiar pliku

EDIT: Cóż, nie napisałam nic o fotostory. Teraz napiszę. Hmm... Całkiem fajne, ale... coś mi nie pasuje. Nie wiem co, hmmm... no trudno.
Jestem taka niezdecydowana
Gdybyś zrobiła sondę, na dzisiaj Twoje FS oceniłabym na 3 lub 4, chociaż bardziej pasowałaby mi czwórka. Mam nadzieję, że jesteś zadowolona.
Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez Lizek : 31.08.2007 - 13:18
Lizek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2007, 17:42   #39
Ana Mert
Guest

Cytat:
Napisał Lizek
A ja polecam Painta. Z jednym kruczkiem - spróbuj zapisywać jako PNG ... mi się zawsze zapisuje bez rozmazań, kiedy format to PNG (BMP nie biorę oczywiście pod uwagę, bo wiem, że wtedy jest bardzo duży rozmiar pliku
Z tego samego powodu nie mogę brać pod uwagę png - za duży rozmiar pliku (mój internet z pobieraniem plików radzi sobie całkiem dobrze - jednak uploadowanie to dla niego poważny problem). Ale to już nieważne. Gimp jest całkiem niezły ^^.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.09.2007, 09:56   #40
Lizek

Reputacja: 10

A to niespodzianka. Dziwne. A ja byłam pewna, że PNG jest dużo mniejsze rozmiarowo od BMP. Coś mi się musiało pomylać A o Gimpie nie słyszałam.

Lizek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania