![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
No to weź angielską wersję simów włącz.
![]() Mam nadzieję, że doczekamy się kiedyś tego odc. |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
łaaa... jakbym widziała moją rodzinkę, a raczej moją mamę i młodszego brata :/ Bo mojego taty nie obchodzi co robię przy kompie... mam nadzieję że odcinek wogóle się kiedyś pojawi
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
rozumiem cie ostatnio moge grać tylko 1-2 godz w simsy i 1 godz interntet zależy od humoru mamy bo tata działa na jej polecenie jak jakiś robot
:wacko: a następny odcinek przydał by się też |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Nareszcie ukończyłam 2 odcinek (i miałam zamiar go wstawić już około 3 ale... internet mi wysiadł w połowie uploadowania i przez 5 godzin nie mogłam sie podłączyć^^. Heh, naprawdę, pechowy coś ten odcinek ^^). Wiem, że jest w nim trochę błędów ale już poprostu nie mam siły na ich naprawianie ^^.
Mam nadzieje ,że wam sie spodoba (chociaż osobiście nie uważam , że jest taki jak chciałam żeby był). Niestety dużo w nim dialogów bo musiałam parę rzeczy wyjaśnić. W kolejnych odcinkach będzie coraz więcej akcji a mniej dialogów. Odcinek 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zrobienie kolejnego odcinka daje sobie dwa tygodnie- to tak na wypadek kolejnych problemów z rodzicami/kompem/weną/internetem. |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Już się bałam, że się poddasz
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Noo, fajne. Tylkosz szkoda, że będziesz robiła tak długo, ale... Trzeba wyrozumiałości.
Podoba mi się. Czekam na następne odc. ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: Cóż, nie napisałam nic o fotostory. Teraz napiszę. Hmm... Całkiem fajne, ale... coś mi nie pasuje. Nie wiem co, hmmm... no trudno. ![]() Jestem taka niezdecydowana ![]() Gdybyś zrobiła sondę, na dzisiaj Twoje FS oceniłabym na 3 lub 4, chociaż bardziej pasowałaby mi czwórka. Mam nadzieję, że jesteś zadowolona. ![]() Pozdrawiam.
karmel! czekolaaada! Ostatnio edytowane przez Lizek : 31.08.2007 - 13:18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#40 |
Reputacja: 10
|
![]()
A to niespodzianka. Dziwne. A ja byłam pewna, że PNG jest dużo mniejsze rozmiarowo od BMP. Coś mi się musiało pomylać
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|