![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Nie podobają mi się drzwi w całym domu ,a tak to może być
![]() 8/10 |
![]() |
#33 |
Reputacja: 13
|
![]()
Kriik! Ładny domek. Dokładnie taki, jakie kocham: przytulny, chociaż nowoczesny. W domku są elementy dekoracyjne, za to bardzo duży plusik. Bryła też niczego sobie. Właściwie to podoba mi się cały dom za wyjątkiem korytarzy. wglądają jak u dentysty. Nie wiem skąd to skojarzenie... Ale chyba przez kolor ścian, no i przez te drzwi. :shifty: Sala kinowa jakoś mi nie pasuje w jednorodzinnym domku. Salon i sypialnia są boskie. Lubię ciepłe kolory i nowoczesne meble. Świetnie ci to wyszło. Łazienka też jest b.ładna. Właściwie to cały dom jest udany. Naprawdę mi się podoba. 10/10, oczywiście!
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
da sie gdziespobrac ten domek wraz z umeblowaniem?
![]() |
![]() |
#35 |
Reputacja: 20
|
![]()
Raczej nie da rady z umeblowaniem, ponieważ pewnie same nieredystrybucyjne dodatki się w nim znajdują. A to one dodają uroki domowi. A po co ściągać domek bez umeblowania? Postanowiłem, że nie będę udostępniał go do ściągnięcia.
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Eee...
Łazienka jest piękna, ale reszta bez ładu i składu. |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
troszeczkę nie podoba mi się łazienka i te hole a tak ogólnie to bryła ładna i super meble 9/10
PS Czy może mi ktoś powiedzieć jak postawić meble po skosie? pozdrawiam |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
architektura fajna zwłaszcza patio na obu piętrach,w srodku tez sliczne tylko przyczepiłabym sie do tych korytarzy,całkiem podłoga gryzie sie ze scianą,pozatym w wąskim korytarzu niepasuje ta podłoga w diagonal bo optycznie zwęza pomieszczenie.No i momentami przesadziłes z dodatkami,w jednym miejscu jakby ich było mniej a w innym jest ich nadmiar,ale zeby niebyło dom jest dosyc ciekawy
![]() |
![]() |
#40 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom ogólnie ok. Najbardziej podoba mi się łazienka. Skąd ściągnąłeś kafelki podłogowe i ścienne i drzwi do pomieszczeń?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|