![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witajcie może ten dom ma swój klimacik waszym zdaniem jest to dom dla małżeństwa z pieskiem,mam nadzieje że się podoba?
Rzutu z góry nie mam, ale robiłam zdjęcie ale się zgubiło i nie ma ![]() Pozdr. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:15 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ładny, podoba mi się nawet, ale zdjęcia nie wiem czemu - wydają mi się ciemne. No i nie sztuką jest pościągać dodatki z internetu i coś zbudować :con: Ale podoba mi się
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła mi się nie podoba. Sorry.
Wnętrze takie mało przytulne, ale ładne. Podobają mi się kolory ^^ Łaznieka troszkę za pusta. Zrób też jakiś ogród. Moja ocena : 8/10 Pozdrawiam. P.S. Mogłabyś podac link do tego łóżka? ;p
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła,jak bym swój domek widział tylko ten dach nie pasuje i inny kolor bym zrobił
Salon-fajny ![]() Łazienka-Ujdzie Sypialnia-Super !!! Ogólnie 9.5/10 |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Pozdr. ![]() |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fajny domek, najbardziej podoba mi sie sypialnia
9/10;* |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie lubię modernów są za zimne i za surowe. Jak juz ktoś powiedzia nie sztuką jest ściągnąć meble z internetu i poustawiać je. Meble owszem - są ciekwe i inne . Nie przypominam sobie żebym widziała je w jakimś innym domku na forum. Podoba mi się podłoga w łazience (sama nie wiem czemu)
![]() 5/10 Jest to tylko moje zdanie. Ważne, że domek ci się podoba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie bardzo mi się spodobał , jest jakiś dziwny i mało przytulny. Tylko w dwóch pomieszeniach jest czerwony. (kolor ciepły)
Niby są te obrazy , ale nadal mi jest pusto. 7/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No wiec tak...
Bryła: Hmm... taka jakaś... płaska? Dziwny daje ten efekt płaskiego, zielonego dachu. A bryła mi sie za bardzo nie podoba. 6/10 Salon: 1 zdjęcie... no i marnie. Kanapa, telewizor i marny obraz nie czynia salonem. Przydały by się jakieś żywe kolory, kwiaty... 4/10 Kuchnia:Tu chyba najgorzej. Czy ty masz mur w kuchni? Raczej nie. Lepiej by wyglądają kafelki albo okładzina. Żadnego kwiatka w kuchni, ale ozdoby. A i takie pytanie - gdzie oni jedzą? Na podłodze? 2/10 Łazienka:Że tak powiem "na odwal ty sie" robiona. Łazienka, umywalka, lustro i toaleta. A gdzie jakiś kwiatek, obraz, może jakieś pierdoły na półkach..1/10 za to że przynajmniej jest... Sypialnia: i to chyba najlepsza część domu. Tyle że nie ma tu znowu żadnych kwiatów i obrazów. I co najważniejsze - nie m aszafy. Gdzie simowie trzymają ubrania? 6,5/10 Ogród ![]() Ogólnie: Żadnych kwiatów, mało obrazów i innych pierdół. DOm jest zimny i pusty... 25,5/60 Słabiutko... mogło być lepiej. Nastepnym razem sie przyłóż ; ] Napewno będzie lepiej. |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Pozdr. ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|