![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Zaskoczyliscie mnie tymi wypowiedziami. Po pierwsze przystopujcie troche z taka krytyką, bo zaczyna sie zamieniac w krytykanctwo, a to juz nie jest przyjemne
![]() Bo np. ja nie widzę nic złego w kolorach, których uzyła. A nawet gdybym widziała, to nigdy nie uzyłabym słów "obrzydliwe" itd. Poza tym radze niektórym sprawdzic w słowniku znaczenie słowa "fatamorgana" ![]() Jezeli chodzi o to, ze podłogi są wszystkie takie same... no cóż, jezeli jeszcze nie jest pewna co ma byc, w którym pomieszczeniu to chyba normalne, ze wybrała wszędzie neutralne drewno? Natomiast co do samego domku, to widzę go tak: bryła mi sie podoba, ale tylko pod warunkiem, ze nie zrobisz z tego zwykłego "domku". Proponuje jakiś pensjonat albo moze hotel? Akademik? Nie, pensjonat byłby nalepszy ![]() Moze zrobisz jedną starszą panią (włascicielke), jedną młodą (nauczycielkę) i pare dziewczynek. Na górze zrób im pokoje (musiałabys zmienic układ pomieszczeń), a na dole pokój wspólny i stołówke. I oczywiscie gabinet dyrektorki ![]() To tylko taki mój pomysł ;] Acha, i nie zrazaj sie tymi wypowiedziami na górze! Ostatnio edytowane przez DzikaŚwinia : 22.03.2008 - 19:08 |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Okropny.Po co takie duże pomieszczenia?Mi się nie podoba.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ojej.
![]() Bryła byłaby fajna ale dla mniejszego domu zdecydowanie. Brak ogrodu. ![]() Przypomina nieco tę największą rezydencję z The Sims 1. Ale 2 daje nam więcej możliwości przecież. Trzeba korzystać ! ![]() No 4/10. |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Czego od dziewczyny chcecie?? Bardzo ładny dom ale jak dla mnie za duży bo zazwyczaj robie rodziny 2-3 osobowe więc nie da się mieszkać w takim domku ale fajnie by było jak byś to dała(jak masz podróże) na np wyspe i zrobiła z tego hotel albo jakieś centrum handlowe kręgielnia fontanna tor wrotkarski jest dużo możliwości!!
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
ale z ciebie diotka! ten domek jest wstrętny! czym tu sie podniecac? kilkoma pomieszczeniami wielkimi jak nie wiadmo co? no chyba ze podniecasz sie tymi kolorami sciaan i podłóg! ale i one sa ochydne! dobra 2 punkty! bryła jest ładna ale w środku jest okropnie
|
![]() |
#16 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: odezwał się
![]() To nie jest wcale krytyka (nie mówiąc już o kulturalnej krytyce), to jest po prostu pojechanie po kimś w najgorszym tego słowa znaczeniu. Co do samego domku... Widzę, że nie zawsze budowałaś tak fajnie jak teraz ![]() ![]() Nie da się ukryć, że domek generalnie mi się nie spodobał, ale gdyby tak kilka rzeczy zmienić (obowiązkowo ściany i podłogi!) byłby całkiem przyjemny ![]() Bez oceny. |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Jejku, nie odświeżajcie tak starych tematów.
<moderatorujewamtu> Ten temat ma ponad rok. |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Dom ładny ;**
A ja na twoim miejsu ta gdzie jest kominek zrobiłam bym pokuj z tv, bilardem i tp. I zrób ładny ogród. 10 |
![]() |
#19 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Domek bardzo fajny, lubię domki z garażami, ale jest coś co mnie bardzo razi shody- proszę schody
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|