Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.03.2008, 18:58   #11
DzikaŚwinia
Guest

Domyślnie Odp: Nieskromna, Garażowa

Zaskoczyliscie mnie tymi wypowiedziami. Po pierwsze przystopujcie troche z taka krytyką, bo zaczyna sie zamieniac w krytykanctwo, a to juz nie jest przyjemne Kazdy ma swój gust i zawsze mozna wyraźic swoje zdanie troche delikatniej, prawda?

Bo np. ja nie widzę nic złego w kolorach, których uzyła. A nawet gdybym widziała, to nigdy nie uzyłabym słów "obrzydliwe" itd. Poza tym radze niektórym sprawdzic w słowniku znaczenie słowa "fatamorgana"

Jezeli chodzi o to, ze podłogi są wszystkie takie same... no cóż, jezeli jeszcze nie jest pewna co ma byc, w którym pomieszczeniu to chyba normalne, ze wybrała wszędzie neutralne drewno?

Natomiast co do samego domku, to widzę go tak: bryła mi sie podoba, ale tylko pod warunkiem, ze nie zrobisz z tego zwykłego "domku". Proponuje jakiś pensjonat albo moze hotel? Akademik? Nie, pensjonat byłby nalepszy
Moze zrobisz jedną starszą panią (włascicielke), jedną młodą (nauczycielkę) i pare dziewczynek. Na górze zrób im pokoje (musiałabys zmienic układ pomieszczeń), a na dole pokój wspólny i stołówke. I oczywiscie gabinet dyrektorki Dodaj też ogród.
To tylko taki mój pomysł ;]

Acha, i nie zrazaj sie tymi wypowiedziami na górze!

Ostatnio edytowane przez DzikaŚwinia : 22.03.2008 - 19:08

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.03.2008, 21:38   #12
goocha

Reputacja: 10

Okropny.Po co takie duże pomieszczenia?Mi się nie podoba.
goocha jest offline  
stare 23.03.2008, 02:47   #13
MacieK
Guest

Ojej. Lubię budować duże domy ale ten jest trochę jakby powiększenonym monstrum jakiegoś całkiem fajnego domku na przedmieściu dla rodzinki 2+2.
Bryła byłaby fajna ale dla mniejszego domu zdecydowanie. Brak ogrodu.
Przypomina nieco tę największą rezydencję z The Sims 1. Ale 2 daje nam więcej możliwości przecież. Trzeba korzystać !
No 4/10.

stare 30.06.2009, 13:35   #14
dorciaa
Guest

Czego od dziewczyny chcecie?? Bardzo ładny dom ale jak dla mnie za duży bo zazwyczaj robie rodziny 2-3 osobowe więc nie da się mieszkać w takim domku ale fajnie by było jak byś to dała(jak masz podróże) na np wyspe i zrobiła z tego hotel albo jakieś centrum handlowe kręgielnia fontanna tor wrotkarski jest dużo możliwości!!

stare 01.07.2009, 21:08   #15
eemil
Guest

ale z ciebie diotka! ten domek jest wstrętny! czym tu sie podniecac? kilkoma pomieszczeniami wielkimi jak nie wiadmo co? no chyba ze podniecasz sie tymi kolorami sciaan i podłóg! ale i one sa ochydne! dobra 2 punkty! bryła jest ładna ale w środku jest okropnie

stare 02.07.2009, 10:10   #16
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

@up: odezwał się
To nie jest wcale krytyka (nie mówiąc już o kulturalnej krytyce), to jest po prostu pojechanie po kimś w najgorszym tego słowa znaczeniu.

Co do samego domku...
Widzę, że nie zawsze budowałaś tak fajnie jak teraz Generalnie nie mam tu co pisać ani udzielać Ci rad, bo nawet jakbym to napisała to i tak przy kolejnym domku nie popełnisz tych błędów
Nie da się ukryć, że domek generalnie mi się nie spodobał, ale gdyby tak kilka rzeczy zmienić (obowiązkowo ściany i podłogi!) byłby całkiem przyjemny
Bez oceny.
Liv jest offline  
stare 18.07.2009, 21:15   #17
mienso
Guest

Jejku, nie odświeżajcie tak starych tematów.
<moderatorujewamtu>
Ten temat ma ponad rok.

stare 24.07.2009, 14:16   #18
yuppie
Guest

Dom ładny ;**
A ja na twoim miejsu ta gdzie jest kominek zrobiłam bym pokuj z tv, bilardem i tp.
I zrób ładny ogród.
10

stare 26.07.2009, 12:05   #19
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18

Domek bardzo fajny, lubię domki z garażami, ale jest coś co mnie bardzo razi shody- proszę schody Ogólnie mi się podoba, tylko pomieszczenia są za duże co widać dobrze na rzutach.
Pozdrawiam
Charionette jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania