![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przyzwyczaiłem się już do mizernych ogrodów w Twoich projektach, dlatego słowem się nie odezwę na temat otoczenia parceli (chociaż płytki w takich ilościach mogłes sobie darować
![]() Wnętrza wyglądają ciekawie - ciepłe ale jednocześnie nowoczesne. Bardzo ładnie wyszedł Ci salon (przepadam za tymi panelami ![]() Z jednej strony spodziewałbym się, że stworzysz czasem coś innego niż mały, prosty dom a z drugiej - jest to moim zdaniem Twój znak rozpoznawczy. Tak czy inaczej - czekam na następny (może z ładniejszym ogródkiem?). ;> Ostatnio edytowane przez haughton : 26.05.2008 - 09:54 |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
domek w środku jest śliczny, szczególnie kuchnia Ci się udała, salon trochę pustawy ale poza tym jest ok. Bryła nie jest najlepsza, no ale skoro to przebudowa to nie mam zastrzeleń ;> 10/10
|
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
haughton - dzięki za ocenę, ogródki mi nigdy nie wychodzą, i raczej wychodzić mi nie będą
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
A skąd masz te kwiatki wiszące przy wejściu?
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Kubuss no więc tak, jest to twój 13 jak powiedziałeś dom na forum a bryły nadal są nudne, dlaczego?Popatrz tylko na nią jeszcze raz, niby jest to przebudowa ale na każdej ścianie znajduje się prawie maksymalna ilość okien do umieszczenia, dach jest za wysoki no i powinno być trochę innych ścian np.cegła czy tynk do koloru.No i czemu taka ilość kafelek, a zero roślin?
Bardzo we wnętrzu podoba mi się salon, nowoczesny i ciepły (mimo, że miłych pokoji nie lubię), a ta przestrzeń na środku tylko dodaje uroku.W kuchni jest trochę za dużo napaćkane tymi akcesoriami, ale nawet ładnie.Sypialnia za to jest za pusta, chyba sam widzisz, prawda?łazienka mi się wyjątkowo spodobała i rozumiem, że drzwi w salonie nie pasowałyby innego koloru dlatego dałeś takie, ale one nie pasują kompletnie. |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek. Piękny salon
![]() |
![]() |
#27 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dom zewnątrz prezentuje się nie nagannie ale brakuje tu rzeczywiście kwiatów,krzaków,drzew!!. Wnętrze jest bardzo ładnie wszystkie pomieszczenie w odpowiednio dobranych kolorach .
Wnioskując Wnętrza masz już dobrze opanowane Ale ogród i bryła ciągle kuleje , więc mam nadzieje że w następnej pracy czymś mnie zadziwisz . Ocena 7\10 -3 to rzecz jasna za ogród
#28 |
Guest
|
![]()
Mnie się podoba
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Nie no boosko.
Znowu te ciepłe kolory ..I za to lubię twoje domy choć jestem tu dopiero 1 dzień to juz się w nich zakochałam.! Oczywiście 10/10 ______________________ Tokio Hotel is the best Ostatnio edytowane przez Molly : 04.07.2008 - 19:17 |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Piękne 10/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|