![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie będę opisywać domku, ponieważ wszystko zobaczycie na zdjęciach.
Chciałem dodać, że parcela jest prawie clean, oprócz kilku ozdób, recolorów mebli w sypialniach. Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:18 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Już sama bryła i ogród mi sie spodobały. Wnętrze też niczego sobie. Świetnie sobie radzisz budując i używajac prawie tylko maxsisowych rzeczy. To mi się podoba. Ocena:10/10
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Super! Świetnie łączysz dodadki z neta z maxisowskimi. Oby tak dalej. Mam tylko jedno ale. A mianowicie kuchnia, chyba trochę za ciemna. 9,5/10
|
![]() |
#4 |
|
![]()
Bardzo ładny domek. Również podoba mi się to, że jest prawie z samych maxisowskich rzeczy. Bryła również jest bardzo ładna. Najbardziej podoba mi się salonik.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
to jest świetne....tylko zielony kolorek w łaźence mi się nie spodobał, oby tak dalej...
10/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dzięki za ocenki
![]() I coś Wam powiem: może po tym domku tego nie widac, ale budowałem go półtorej godzinki :> |
![]() |
#7 |
|
![]()
W życiu bym nie zbudowała czegoś takiego tylko w półtorej godziny ...
Bardzo ładny, tylko te słoneczniki w salonie mi się nie podobają, za duże trochę są... 10/10 ;]
#8 |
Guest
|
![]()
Dziękuje bardzo
![]() |
![]() |
#9 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła domu całkiem ładna ale z tyło trochę za ciemno .
W środku też ładnie tylko ta czerwień w holu na górze nie pasuje i przytłacza pomieszczenie mogłaś dać jakiś inny kolor jaśniejszy.Ogólnie całkiem ładnie ocen 8/10
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba.
![]() ![]() Ocena: 9,5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|