![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć to znów ja z moim 16 domem
![]() Dom jest przeznaczony dla 2 osób lub dla singla, The End Zapraszam do komentowania i oceniania ![]() pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 12:48 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ohhhhh cudny! I bryła poprostu cud miód i orzeszki....10/10 bardzo mi się podoba
|
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
KUBUSS!!!!
Dajcie mu bana!!! Jak to możliwe, że produkuje dom za domkiem i ciągle ma nowe pomysły?? !! ![]() No ja się pytam? Znowu mnie zdołowałeś... Ocena 10/10, bo nie mam się do czego czepnąć (no może poza tym, że powtórzyłeś pomysł z pstrokatą łazienką ![]() SUPER ![]() EDIT: HA, znalazłam - zdjęcia z kratkami z trybu budowania ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aleksandra - dzięki za ocenę, bjork - i nie kończę na tym domie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
mmm.... śliczny! Bryła zaje-bongo! Tym razem jednak nie podoba mi się łazienka i ... nic więcej
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba to łożko w sypialni? Moglbyś zdradzić skąd je masz?
|
![]() |
#7 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła jest świetna a rzadko można taką ładną zobaczyć na forum.
Wnętrze też bardzo ładne chyba najlepsze jakie zrobiłeś do tej pory tylko moim zdaniem pomieszałeś kilka stylów przykładowo Nowoczesna salon , gabinet , łazienka i kuchnia ze starodawnymi meblami nie za dobra połączenie i jeszcze jedno w sypialnia nie pasuje te łóżko i toaletka te reszty pomieszczenia . Ocenę za bryłę i wnętrze dam osobno Bryła 10\10 Wnętrze 8\10 Suma 9\10
#8 |
Guest
|
![]()
skad masz te polki w salonie? i kafelki w lazience? juz drugi dom, w ktorym uzywasz te elementy
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Fantastyczny dom! 10/10.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No, no spodobało mi się.Chyba pierwsza twoja udana bryła za co 10/10, nigdy bym się nie spodziewała, że zrobisz taki skok wzwyż.Twoje wnętrza zawsze mi się podobały 10/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|