![]() |
#11 | |
Guest
|
![]()
Tak się ino wtrącę...
Ja nie wiem, dlaczego wszyscy się uczepili ogromnych ogrodów, kipiących wręcz kwiatami, altankami, mosteczkami i innymi 'upychaczami'...?? Jasne, taki dom wygląda przytulniej niż choćby powyższa bryła, ale czasem taki jest po prostu POMYSŁ. Ma być modernistycznie, nowocześnie z nutą elegancji - więc kładzie się znienawidzone przez niektórych lustrzane podłogi, robi jednokolorowe bądź skromne ogrody, ustawia mało ale efektownie stylowe meble... Ja np. nie wyobrażam sobie domu DIQ z 'kfioteckami' wszystkich kolorów tęczy, z beżowiunią elewacją i drewnianym daszkiem... Autor sam zaznaczył, że: Cytat:
Offtop: Asiolek: RZeczywiście. |
|
|
![]() |
#12 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bardzo ładny dom dawno nie widziałem tak świetnej bryły .
Wnętrze świetne . Ocena 10\10
#13 |
Guest
|
![]()
Dom jest świetny
![]() Szczerze pisząc ![]() ![]() Stylowe, eleganckie wnętrze, ogród w sam raz... nie ma do czego się przyczepić ![]() Chętnie bym zamieszkała w takim domku ![]() Moja ocenka: 10/10 ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ten domek jest cudowny
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cieszę się, że Ci się podoba. Masz też w tym swoją zasługę, gdyż, nie ukrywam, zainspirowały mnie te nowoczesne klimaty, które reklamujesz w sygnaturze! Wielkie dzięki!
![]() |
#16 |
|
![]()
Śliczny po prostu śliczny jak dla mnie to 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
bardzo ladna bryla a w srodku poprostu przepiekny. 100/10
|
![]() |
#18 |
Reputacja: 13
|
![]()
AAAA! NIEEEE! TYLKO NiE TOOO! <panika> <czarna rozpacz>
JA NIE CHCĘ ;_____; Ekhem. Nowoczesne bryły mnie prześladują. Tak właściwie, to dokumentnie nimi sram. =.= Ludzie, błagam, klocki bez dachu wcale nie są trendi i dżezi. To nie jest to, co misie lubią najbardziej, cholera no! Bynajmniej, jeśli chodzi o mnie. Ale wnętrze jest śliczne. ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dlatego nie powinno się dawać oceny mizernej tylko za to, że dom "nie jest w czyimś stylu", projektant może czuje pasję do czegoś innego. Nie potraktuj tego jako obelgi tylko rady, bo przecież nie dałeś żadnej oceny. I dobrze. To tak na marginesie. Linea- zgadzam się z Tobą w 100%! Ten dom jest świetny i SPÓJNY!!!!! Wszystko do siebie pasuje! Wszyscy przyczepili się tych ogrodów, a przecież bujne zarośla i babcine rabatki i klomby wyglądałyby paskudnie!!! Tak samo byłoby gdyby ktoś zbudował taki ogród jak ten przy przaśnej, wiejskiej chacie!! To wymaga wyczucia. Moja ocena: Bryła 100000000/10- nie widziałem tu jeszcze lepszej Ogród- 10/10- po prostu pasuje Wnętrze- 11/10- wspaniałe Jak narazie jestem zachwycony wszystkimi Twoimi domami! Tak trzymaj!! |
|
![]() |
#20 |
|
![]()
Nie no gościu niezły ten dom
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|