Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.08.2008, 17:20   #11
Seraf
Guest

Domyślnie Odp: Old Victorian House by Seraf

Cytat:
podoba mi sie, choc jak dodalas zdjecie zrobione ,,z lotu ptaka'' to wydaje sie bardzo pusty no i troche jest. 9/10
Dodałem Być może rzeczywiście wydaje się troszeczkę pusty, ale proponuję wyobrazić sobie więcej mebli. Dom stałby się moim zdaniem zagracony.

Cytat:
fajnie urządzony tylko nie podoba mi się ten liliowy kolor z zewnątrz
Dziwne ... kiedy wybierałem kolor, w trybie kupowania, przysiągłbym że wybrałem biały ... być może to wina tego że dom widać raczej w cieniu

Dziękuję wszystkim za oceny

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.08.2008, 17:29   #12
Edytka
Guest

[QUOTE=Seraf;841619]Dodałem Być może rzeczywiście wydaje się troszeczkę pusty, ale proponuję wyobrazić sobie więcej mebli. Dom stałby się moim zdaniem zagracony.

ale mi nie chodzilo o meble tylko o dekoracje, wazony obrazy kwiaty... takie tam

stare 11.08.2008, 17:30   #13
Edytka
Guest

Cytat:
Napisał Seraf Zobacz post
Dodałem Być może rzeczywiście wydaje się troszeczkę pusty, ale proponuję wyobrazić sobie więcej mebli. Dom stałby się moim zdaniem zagracony.

ale mi nie chodzilo o meble tylko o dekoracje, wazony obrazy kwiaty... takie tam

o sorry cos namotalam, nie wiem jak to sie stalo i jak usunac, SORRY

stare 11.08.2008, 17:39   #14
Seraf
Guest

Cytat:
o sorry cos namotalam, nie wiem jak to sie stalo i jak usunac, SORRY
Och nie szkodzi Myślę że moderator w wolnej chwili to posprząta

Cytat:
Hmm, tak patrzę i rzeczywiście na górze w korytarzu i głównej sypialni można by dodać parę obrazów i kwiatów

stare 15.08.2008, 04:53   #15
DzikaŚwinia
Guest

Dom jest nie-sa-mo-wi-ty. Połączenie kuchni salonu i jadalni to majstersztyk! Pięknie dobrane kolory. Świetne meble. Jestem pod duzym wrazeniem.
Reszta pomieszczeń też jest swieta. Rewelacyjny korytarz i ten kącik z kanapą pod schodami!
Jedyne co mi sie nie podoba to łazienka i ta deska do prasowania. Bryła też mogłaby byc troche bardziej idealna

stare 15.08.2008, 10:54   #16
Gio

Reputacja: 15

Cudny, cudny, cudny. Uwielbiam domki w takim stylu. Prawdziwie wiktoriański. Ocenka 10/10
stare 15.08.2008, 13:33   #17
Seraf
Guest

Wiedzę że łazienki to mój słaby punkt No nic, będę dalej nad nimi pracować.
Bardzo dziękuję za oceny

stare 15.08.2008, 14:56   #18
blleeeee
Guest

ładny domek. jest w fajnym stylu, takim innym niż wszystkie na forum ;>

stare 15.08.2008, 18:01   #19
Holly
Guest

A ja będę oryginalna i powiem, że mi się nie podoba. Nie lubię tego stylu, ale nie podoba mi się nie tylko ze względu na to. Jest pusto, meble mi się nie podobają. Z zewnątrz wygląda brzydko (też przez to coś na ścianie). Tapety mi się nie podobają. Ale nie bierz tego do siebie i buduj dalej

stare 15.08.2008, 22:07   #20
Seraf
Guest

Cytat:
ładny domek. jest w fajnym stylu, takim innym niż wszystkie na forum ;>
Dziękuję Przyjmę ten komentarz jako komplement

Cytat:
A ja będę oryginalna i powiem, że mi się nie podoba. Nie lubię tego stylu, ale nie podoba mi się nie tylko ze względu na to. Jest pusto, meble mi się nie podobają. Z zewnątrz wygląda brzydko (też przez to coś na ścianie). Tapety mi się nie podobają. Ale nie bierz tego do siebie i buduj dalej
Jeżeli chciałaś być wyłącznie oryginalna to rzeczywiście Ci wyszło. Co do uwag: wcześniej już pisałem że nie robię graciarni tylko dom. Meble mogą Ci się nie podobać - kwestia gustu (chociaż trudno uwieżyć że nie podoba Ci się ani jeden mebel...). Niestety nie bardzo wiem co rozumiesz przez "coś na ścianie". Nie jestm jasnowidzem I na przyszłość proszę o uzasadnienie jeśli piszesz negatywną opinię

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania