![]() |
#91 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Wymarzone akcesoria? Może jakieś odjechane gadżety nadające się do wyposażenia świata kosmitów, wszelkiego rodzaju wampirów, wilkołaków, zombich, simorośli. Mi by się takie coś przydało, staram się moim fantastycznym Simom kreować świat, który do nich pasuje. ![]() Ale jakoś strasznie o tym nie marzę. Od tak, fajnie by było... ^^ |
|
![]() |
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
destiny bardzo mi sie twój pomysł odoba i w stu procenatch sie z nim zgadzam bużka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 12
|
![]()
Heh dzieki xD
Fajnie by bylo, gdyby byly akcesoria hm... jak to nazwac... Zeby mozna bylo jezdzic do pracy i szkoly, i kierowac simem np. uczyc sie, sciagac na lekcjach, biegac na przerwach itp. Fajnie by bylo. ;]
![]() |
![]() |
#94 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
żeby mogli zakładac szkolki jezdzieckie, oprowadzania, sprzedawac mleko, uczyc jezdzic konno itp. (prowadzic stadniny). i jeszcze wiecej akcersori dla niemowalkow i malych dzieci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Pewnie już ktoś wpadł na to, ale by było fajnie jakby w tych dwóch tajemniczych akcesoriach znalazły się meble wiejskie i coś dla spokojnej starości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała The sims 2 Zwierzęta domowe np konie w których możnaby było mieć korepetycje w domku na wsi i mieć własne gospodarstwo
|
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
The Sims 2 -Hollywood?
Byloby superekstragenialne! Inne propozycje znajdziecie na: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45596 ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Wszystkie wasze propozycje sa kuszace
![]() Najbardziej to twoje,déstiny i to z Hollywood byloby mniejwiecej warte tylesamo! ![]() Aha..moze wie ktos,za co koornela dostala bana(wiem ze nie na temat.....) |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Poszukaj w temacie Ban(an)y - kto za co i dlaczego
![]() ![]() A co do tematu: myślę,że akcesoria o magicznych stworzeniach byłyby fajne.Można bybyło zamienić się np.we wróżkę,która mogłaby latć i czarować,smoka itp.Fajne by były też akcesoria o dzikich zwierzętach.Sim mógłby wtedy przygarnąć np.hienę (jak w bezludnej wyspie) i były akcesoria dla nich.np.Taka kość,wyglądająca jak prawdziwa.. Jak mi się przypomni to zedytuję.. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|