Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.08.2008, 12:14   #831
Chryzantem Złocisty
Guest

Domyślnie Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

Kota możesz przyzwać z "Pustki" i opiekować się nim jak zwykłym kotem,tyle że magiczny kot nie potrzebuje kuwety ;p
musisz mu zapewnić zabawki,myszki,drapaki,itepe,karmić go,a będzie Twoim towarzyszem
jednak jeśli pójdziesz na jakąś parcelę publiczną lub wyjedziesz na wakacje to ów kicia zniknie,ale możesz ją po powrocie "wywołać" znowu ^^

A ja też mam pytanko,czy wiedźma musi koniecznie nosić to ubranko i kapelusz,czy może mieć normalnie ubranie?I kiedy to ubranie czarodziejskie przyodziewa?Bo obawiam się że moja Wanilia wyglądałaby idiotycznie w tej kiecce xD

Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 30.08.2008 - 12:17
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.08.2008, 12:23   #832
SKiter404
Guest

@UP - Tak, można, klikasz na szafę i wybierasz opcję "Zaprojektuj Ubranie... Ubranie Codzienne".
Czapkę zdejmiesz klikając na lustro i wybierając opcję "zmień Wygląd".

Ostatnio edytowane przez SKiter404 : 30.08.2008 - 12:25
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2008, 12:36   #833
stotka
Guest

jesli sa karaluchy, to klikasz na telefon i powiadamiasz dozorce o robactwie - on przychodzi i to psika, sprzata itd. tak samo, jesli cos sie nam zepsuje w mieszkaniu - nie trzeba wzywac mechanika, tylko zglosic to dozorcy, on sie tym zajmie.

Chryzantem, wyzej juz ci napisano, ze mozna, ale jesli cie to interesuje i nei chcesz, zeby twoja simka byla zielona, to sa hacki, ktore zostawiaja naturalna karnacje

mi sie w dodatku podoba ta cala reputacja oraz to, ze gdy jest sie dla kogos poznanego milym, to moze on nas zapoznac z jakims simem albo zalatwic nizszy czynsz u dozorcy. ale i tak jest, jak dla mnie, drogo. place 720 (bo mam wspollokatorke, ktora moja simka wlasciwie traktuje jak dmuchaną lale ) + rachunki... nawet nie moge sobie poki co porzadnie umeblowac tego mieszkania.

Ostatnio edytowane przez stotka : 30.08.2008 - 12:43
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2008, 12:50   #834
Chryzantem Złocisty
Guest

Oj stotko wybacz mą nieuwagę ;p
Wiem o tym hacku na karnację,ale mi chodziło o ubrania ^^

No właśnie,moja simka ma tylko umeblowaną kuchnie,łazienkę i łóżko w sypialni,w salonie pustka xD A jest nastolatką i nie mogę jej znaleźć dobrej roboty,więc całymi dnami maluje obrazy.
Współlokatora jej nie załatwiam bo i tak niedługo idzie na studia ;p
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2008, 13:07   #835
Miyoki

Reputacja: 12

Wczoraj sobie w końcu pograłam i... hmm.. 6,5/10.
Ubrania super - bardzo mi się podobają.
Fryzury - kobiety mają ich chyba 17, ale tak naprawdę, to 4, bo rzeczywiście różnią się tylko kolorem jakiejś małej spineczki albo gumeczki - ale mi się nawet podobają.
Osiedle - no nic ciekawego. Fajnie mieć współlokatora - bardzo mi się to podoba, ale nie lubię mieszkań. Zawsze jak tworzę domy, to jakieś duże jednopiętrowe.
Magia - ...;x No nie wiem co mam powiedzieć. Może zaraz ktoś mi pomoże, bo ja nie wiem o co chodzi.
Parcele - mogą być, nic specjalnego, ale mogą być...Od razu na jakiejś spotkałam wiedźmę. Czy ktoś wie, gdzie są ludzkie posągi - czy jakoś tak?
Trafiłam na bardzo hałaśliwego sąsiada, ale nie pukam za często, bo sama hałasuję w nocy . Ale czasami jak moja simka się uczy a sąsiad akurat w tym pokoju hałasuje, to moja simka sama wstaje i wrzeszczy do ściany ^^

Dobra teraz pytanie: Stałam się dobrą wiedźmą na maxa, umiejętności magiczne mam na maxa, żadnych składników mi nie brakuje i nadal NIE MOGĘ NIC wyczarować. Jedyne co mogę to atak pszczół z czarnej magii. Nie rozumiem tego! Jestem dobrą wiedźmą a mogę tylko jeden atak i to na dodatek z czarnej magii?

Niech ktoś mi odpowie...

Chyba nie często będę korzystać z tego dodatku

Ostatnio edytowane przez Miyoki : 30.08.2008 - 13:57
Miyoki jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2008, 13:08   #836
Samantha
Guest

Cytat:
Napisał Vaniélle Zobacz post
U mnie obiekty przesuwa się na klawiszach : i "
A u mnie "[" oraz "]" !! Fajna jest ta nowa opcja!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2008, 14:07   #837
Chryzantem Złocisty
Guest

No nie moge,ten dodatek jest coraz bardziej denerwujący!
Co sobota przyjeżdża frajer z pizzą i mi zostawia pod drzwiami,mimo iż żadnej pizzy nigdy nie zamawiałam!I pokazuje sie,że dozorczyni mnie zaprasza na jakąś impreze,której nie ma ;/

Boje sie jak to będzie wyglądać za pre tygodni ;/ najgorzej że ta pizza sie nie psuje i nie da sie jej wyrzucić,a tykać jej nie zamierzam

jeżeli to miało być jakieś "urozmaicenie",to troche twórcom nie pykło ;/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2008, 14:15   #838
Miyoki

Mnie także dozorczyni zaprasza na imprezę weekendową. Zrobiła jakieś hamburgery i nic. Nikt nie przyszedł, prócz mojej simki o.o
stare 30.08.2008, 16:05   #839
magda_kaulitz

Reputacja: 10

A kiedy ta dozorczyni zaprasza??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej.

"Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka".

(...)
tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream)
magda_kaulitz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2008, 16:09   #840
Miyoki

Cytat:
Napisał magda_kaulitz Zobacz post
A kiedy ta dozorczyni zaprasza??
Zwykle w weekendy - mnie zaprosiła w sobotę.

A tak w ogóle, to z tym dodatkiem jest więcej pożarów o.O.
Simka nie jest wcale taka zła w gotowaniu a mimo to, jak przygotowuje "naleśniki flambirowane" - a szczególnie jak robi ten efekt końcowy, tj. podpalanie naleśników, to ona zaczyna się podpalać...

Dziwne

Ostatnio edytowane przez Miyoki : 30.08.2008 - 17:10
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania