![]() |
#822 |
Guest
|
![]()
No tak, ale trzeba mieć internet podłączony do drugiego komputera...,a nie każdy ma.
|
![]() |
![]() |
#823 |
Guest
|
![]()
no to dyskietka, plyta cd, pendrive, mp3 albo wrzucic na telefon i potem przerzucic, jesli sie ma taki telefon oczywiscie
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Guest
|
![]()
Bindi strasznie Cię przepraszam ale z tamtego posta tak wynikło - po prostu źle zrozumiałam .
Teraz możesz komórką przenieść . Jeśli masz odpowiedznie USB . ![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Guest
|
![]()
Sprawdzaliście, w ilu apartamentach są garaże?
|
![]() |
![]() |
#827 | |
Reputacja: 11
|
![]()
Ok STAR, nie ma sprawy.
Cytat:
Dzięki bardzo za porady techniczne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Guest
|
![]()
a u mnie przesuwa się [ i ] ;p
już zauważyłam pewne wady,otóż nikt nie zajmuje się krzakami i roślinami na zewnątrz,ta cała dozorczyni nic z tym nie robi. Ktoś wywalił śmietnik przed blokiem,pełno robactwa,a nikogo to nie interesuje ;/ dopiero jakiś mieszkaniec zabił karaluchy,ale posprzątać nikt nie raczy w końcu moja simka wszystko ogarnęła,ale był to pierwszy i ostatni raz,nie będę marnowała jej czasu na coś czym powinien się zająć ktoś inny wiem czepiam się,ale mnie to okropnie denerwuje,tak samo jak te durne kundle przewracające hasiok i kopiące dziury gdzie popadnie ;/ szkoda że nie można postawić tej samej tabliczki co w TS1,sprawiającej że zwierzęta omijały naszą parcelę do magii się jeszcze nie dobierałam,ale obawiam się że moja Wanilia zabierze się za czarnoksięstwo po studiach ;p meble i fryzury nawet nawet,ale te ubrania dla kobiet to za przeproszeniem takie jak dla bab stojących pod latarnią -___- Niestety moja simka wzięła za duże mieszkanie,buli bajońską kasę i nawet nie mogę jej tej hawiry porządnie umeblować,ale po powrocie ze studiów poszukam jakiegoś mniejszego mieszkanka ;p |
![]() |
![]() |
#830 |
Guest
|
![]()
Co do ubrań dla kobiet to się zgadzam ;p;p
Ale dochodzą bardzo fajne kolorowe koszulki dla nastolatek ![]() Fryzuy bardzo mi się podobają, zawsze brakowało mi właśnie jakichś takich kucyków ![]() Możecie mi powiedziec o co dokładnie chodzi z tym widmowym kotem? Zwykły kot może się takim stać? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|