![]() |
#12 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bryła taka zwyczajna, ale wnętrza śliczne
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Faktycznie - bryła zwyczajna, nie przykuwa uwagi czytelnika. Szczerze mówiąc nic dziwnego - mieszka w niej babcia.
Za mało przyrody w ogrodzie... Nie podoba mi się szklarnia. Odbiera ona przestrzeń i odnoszę wrażenie, że w otoczeniu domu jest bardzo ciasno. Wnętrza- jak dla mnie jest trochę za ciemno jak na babciny domek, ale kto powiedział, że wszystkie starsze panie mają w swoim mieszkanku jasno? Rozmieszczenie pomieszczeń i ich umeblowanie podobają mi się. Uważam, że twoja praca nie poszła na marne. Ogólnie budowla i pomieszczenia prezentują się dobrze. Mimo tej ciemności, o której pisałam wyżej, mieszkanko jest przytulne. Myślę, że każda samotna babcia z chęcią zamieszkałaby w takim domku. Ocena- Odejmę 2 punkty za ogród i pół punkta za tą ciemność: 7,5/10 Ostatnio edytowane przez serek95-12 : 03.12.2008 - 14:19 |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nie zachwyca, to po pierwsze.
Otocznie domu chyba robiłeś max. 5 minut, bo na tyle ono wygląda. W ogóle nie podoba mi się szklarnia, a do drzwi wejściowych nie ma ścieżki. Wnętrze nadrabia, chociaż doznałam niezłego szoku, jak zobaczyłam te firanki zwisające na piec... <babcia mogłaby mieć gorąco ![]() 6/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|