![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Potrzebuję pomocy. Kiedy chcę zrobić sesję zdjęciową simce, najczęściej używam Print Screen. Niestety największy screen jaki mogę zrobić przy zwykłym trybie (nie okienkowym) wygląda tak, jak z okienkowego! Nie wiem, co jest nie tak. W ustawieniach grafiki zaznaczyłam, żeby zrzuty były największych rozmiarów, ale i to nic nie dało. Macie jakieś sugestie, co do tego jak powiększyć rozmiar zrzucanego obrazu? Bardzo prosiłabym o pomoc
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zawsze robią się dwa zdjęcia- miniaturka i to właściwe.
Moze po prostu trafiłaś na miniaturki? Poszukaj jeszcze drugich takich samych ikonek w tym samym folderze ![]()
#3 |
Guest
|
![]()
Ale ja nie mówię o zdjęciach tylko o SCREENACH ;] Robionych "Print Screen"
|
![]() |
#4 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Zdjęcia w trybie Print Screen są robione przy takiej rozdzielczości na jaką jest ustawiony twój ekran Ty pewnie masz 800/600 dlatego są takie małe . A najlepiej pobierz program FRAPS zainstaluje uruchom zminimalizuj i graj a gdy chcesz robić zdjęcie klikasz F10
Screen robiony jest przy takiej rozdzielczości na jaką jest ustawiona gra .
#5 |
Guest
|
![]()
mam dokladnie taki sam problem jak ty Chanel. ale gdy pytalam, co moge na to zaradzic, wszyscy wysmiewali mnie ze nie umiem poradzic sobie z czyms takim:/.
do tej pory nie wiem o co chodzi. |
![]() |
#6 |
Mod emeryt
|
![]()
wchodzisz [PPM] na pulpicie potem właściwości ustawienia i tam masz rozdzielczość ekrany przy takiej na jaką jest ustawiony zdjęcie Print screen będą robione .
#7 |
Guest
|
![]()
Kowalino mam rozdzielczość ustawioną na 1400x1050 I co teraz
![]() |
![]() |
#8 |
Mod emeryt
|
![]()
hmm teraz to już nie wiem spróbuj robić zdjęcia tym FRAPS-em zdjęcia robi się nim dużo wygodniej i szybciej
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
A w grze też tyle masz?
Pewnie o tym wiesz ale nie zaszkodzi gdy zapytam: czy w programie graficznym, do którego wrzucasz zdjęcia nie masz przypadkiem ustawiony niepełny widok? Na przykład powiększenie zamiast 100% jest 60%. Wtedy zdjęcie wydaje się mniejsze. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie, tak też nie jest
![]() ![]() EDIT: JUż wszystko ok. Dzięki za pomoc, można zamknąć. Ostatnio edytowane przez Nyks : 18.12.2008 - 15:36 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|