![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No cóż, ostatnia chałupka w 2008 roku, chociaż pewnie nie najnowsza, bo samą bryłę skleciłam dawno, dawno temu, jednak nie miała pomysłu na zagospodarowanie. Ostatnio mnie 'natchnęło' i powstał ot taki, nieduży modern dla singla z osobowością.
I póki tu jestem - Szczęśliwego Nowego Roku, samych udanych projektów i architektonicznych perełek. :-) A więc zaczynając od początku: Dom zamieszkała młoda pani oceanograf z tysiącem pomysłów na minutę (jest także wyborową kucharką, pasjonuje się pisaniem powieści, nurkowaniem, pracowała jako opiekunka w przedszkolu "Moje Małe" na Wzgórzach.) wraz z bokserką, Bessie. Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:40 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom bardzo mi się podoba, ogród i w ogóle, ale za to zdjęcia kiepsko zrobione :/ Ale dom jest bardzo ładny. Ocena 10/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo łądne wykonanie
![]() 8,5/10 Pozdrawiam: Sheba |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dobrze, że cię natchnęło, bo wnętrze jest cudowne. A co do bryły - zakochałam się w niej. Wogóle ta okolica ... Nic dodac nic ując . 10/10 .
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba
![]() Szczególnie łazienka - tak przyjemna ;p |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardziej przypadła mi do gustu bryła, niż wnętrze. W pokojach nie podobała mi się zbyt duża przestrzeń, choć daję dużego plusa za piękne kolory.
8,5/10 |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ufff, co z szczęście, że odzyskałem swoje konto! Miałem problem, bo nie mogłem nic pisać i nie wiedziałem o co chodzi, ale dosłownie w tym momencie rozwiązałem problem i mogę coś tu sklecić.
Widzę modernową bratnią duszę! ![]() Cóż ja widzę: dom na zboczu, z przodu prosty, z tyłu niezwykły, bujny ogród, bardzo modernową bryłę... Nawet wygolony pod linijkę trawnik jest w moim stylu, absolutnie fantastycznie!!! Wspaniały blat pod umywalkę w łazience, wypytałbym skąd go masz, ale pewnie edytują post... Bardzo podoba mi się fakt, że zagospodarowujesz (tak jak ja robię i lubię zresztą) ogromne przestrzenie nie "dzieląc ich na pojedyńcze klatki". Wielki za to plus. Ja jestem na tak. Absolutnie... ![]() Pozdrawiam i zapraszam, Marian...
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Tak, ten dom to coś co na własny użytek nazywam "kobiecy modern".
Bryła taka typowo modernowa, piękny ogród. Wnętrza bez zarzutu, bardzo pocoba mi sie połączenie koloru pomarańczowego z jasnym drewnem. Przez to drewno pierwsza łazienka jest po prostu piękna. Ale nawet w ciemniejszych połączeniach kolorów widać kobiecą rękę co sprawia że nie są ani trochę zimne. Jedyny zarzut to kolor wody, moim zdaniem jest zdecydowanie za turkusowa. W nadchodzącym roku życzę samych udanych projektów ![]() @marianie - w każdym drzemie kobieta ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 31.12.2008 - 14:29 |
![]() |
#9 |
|
![]()
Tak ino się wepchnę jeszcze raz...
Callineck, cz tzn, że moje moderny są też kobiece O.o ??? ![]() ![]() ![]() ![]() Olaboga!
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No i kolejna modernowa bryła, których już jest pełno
![]() Ale ratują całość ładne wnętrza, przemyślane dodatki z netu (oprócz tego paskudnego łóżka - a fuuuuu) no i ten kącik z rzeczką, jakuzi jest uroczy ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|