![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po wielu nieudanych próbach wklejenia zdjęć postanowiłem spytać kogoś i radę. Teraz mam nadzieje ,że zdjęcia wkońcu będą widoczne xd
Ten dom jest dla Woltuwy ;] Za to,że mi pomógł ^^ Dzięki jeszcz raz xD Ok , no to przejdźmy do rzeczy: Najpierw dam zdjęcia domu z zewnątrz: To narazie wszystko ;] Sory,że zdjęcia są nijakiej jakości, na dodatek źle je zrobiłem, ale będe robił lepsze ;] Pozdro ;] Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:19 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
@EDIT: No, no
![]() ![]() Podoba mi się, więcej już pisałem na gg ;p Pozdrawiam ![]() Woltuwa Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 23.01.2009 - 21:28 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
bryła ładna, powiedziałabym że nawet bardzo ale brakuje mi ogrodu.
korytarz- powiedzmy, ok ^^ łazienka na dole- ładna tylko że dywanik nie pasuje. salon- przesadziłeś z tą kanapą. trochę pusto. kuchnia- zbyt wielgaśna. mogłeś zdjęcia bliżej zrobić bo trochę mało widać. łazienka na górze- też za duża. ten segment za wanną wygląda trochę dziwnie w dodatku każda ozdoba na nim, stoi co pół metra O_o pokój komputerowy- to że ściana i podłoga ma ten sam kolor wcale nie oznacze że do siebie pasuje. nie podoba mi się, za ciemno. pokój (niewiem jaki)- ładny nawet ale dwuosobowe łóżko przy ścianie? : | sypialnia- taka sobie. pomarańczowa szafka strasznie odstaje od reszty. ogólnie to jest ok ale musisz poprawić powyższe błędy i napewno będzie lepiej. 4,5/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dziękuje bardzo !! ;D
Poprawie się przy następnych domkach ;] |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła - bardzo mi się podoba - 2 pkt
Łazienka - jak dla mnie to BARDZO duża - 0 pkt Obrazów na ścianach to chyba tutaj nie ma - 0 pkt salon - 1,5 pkt sypialnia - trochę za czerwona ale podoba mi się - 2 pkt Co razem nam daje 5,5 pkt / 10 pkt A tak najbardziej z tego wszystkiego to podoba mi się 1 zdj. i 3 zdj. |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ładna bryła i otoczenie
![]() (oprócz tego jeziorka w ogródku) W środku gorzej. Łazienka #1 niezbyt mi się podoba (inne kafelki lepiej by tam wyglądały, poza tym- ten dywan...). Halle zarówno na parterze, jak i na piętrze- puste i nieładne. Też budowałam domek w barwach czerni i bieli, ale u mnie korytarzyk całkiem nieźle wyszedł... Salon- nie podoba mi się ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli będziesz następnym razem robił zdjęcia, ustaw sobie w opcjach najwyższą jakość, żeby były bardziej wyraźne. I wiesz- dawaj większe zbliżenia, aby lepiej było wszystko widać ![]() 4,5/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie jest źle, czasem gryzą się style, ale ogólnie całkiem dobry pomysł,ładna bryła. Oby tak dalej!
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła i Ogród mi sie nie podoba.!
4/10 |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dom mi się podoba, chociaż że wewnątrz w niektórych pomieszczeniach kolory sią gryzą. Ale jest ok. Ocena: 7/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#10 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Front bryły jest dosyć ciekawy reszta już nie . Zwykłe proste ściany o jednakowym kolorze
Ogród . Kilka sadzonek i krzaków nic nadzwyczajnego ale może być .Co nie oznacz że mi się podoba ale lesze to nić nic . Wnętrze Na sam początek mogę napisać że są pomieszane style . Nie które pomieszczenie są zbyt ciemnie np. Pokoik Komputerowy . Najładniej wyszła ci łazienka na piętrze . Już nie opisze wszystkich błędów inny to zrobili . a i mała rada pobierz lub włącz jeśli posiadasz OŻ sufit . Pobrać go możesz na MTS link znajdziesz w dziale Gdzie To mogę znaleźć -The sims 2 Ocena Bryła 3\10 Ogród 3\10 Wnętrze 3\10 Ogół 3\10 Pozdrawiam Kowalino
|
|