Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.01.2009, 19:23   #1
napio6
Guest

Grin Bloczek :P

Takie mini mieszkanka, niektore moga miec dwa poziomy, parking niestety niedopracowany jaki podworek, nie mam pojecia jak zrobic jakis fajny wjazd, a mzoe trzeba by bylo parking przenisc w podziemia + przyklad umeblowanego mieszkanka (nie kompletnie).

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.01.2009, 19:27   #2
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Bloczek :P

Parking koniecznie przenieść w podziemia bo teraz nie ma sposobu wyjazdu stamtąd. Kuchnia wygląda jakby nikt w niej nie mieszkał w tym domu. Ogólnie jest Ok ale bardzo szaro 6/10
Vanitas jest offline  
stare 24.01.2009, 19:47   #3
seattle

Reputacja: 10

Myślę, że to miało byc nowoczesne osiedle, ale z tymi burymi kolorami wyszło ci ponure blokowisko. Mieszkanie nie jest złe, ale hm... za czarne. A ta złota winda to po prostu porażka. 6/10
stare 24.01.2009, 19:49   #4
napio6
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Dominic Zobacz post
Parking koniecznie przenieść w podziemia bo teraz nie ma sposobu wyjazdu stamtąd. Kuchnia wygląda jakby nikt w niej nie mieszkał w tym domu. Ogólnie jest Ok ale bardzo szaro 6/10
no to faktycznie trzeba przeniesc parking albo trzba znaleźć jakis wjazd na jakiejs stronce gdzies kiedys cos widzialem takiego. A szaro no faktycznie, lubie te kolory bardzo fioletowy, szary, czarny, wiśniowy pewnie dlatego ze tez wydaje mi sie ze wygladaja te kolory dosc tak nie wiem stylowo moze czy cos

Ale nie zwracajacie uwagi na detale, windy itd. A co myślicie ogolnie o ksztalcie i o bryle budynku jak to wyglada?

Ostatnio edytowane przez haughton : 24.01.2009 - 20:05 Powód: nie piszemy posta pod postem

stare 24.01.2009, 19:56   #5
seattle

Bryła jest w porządku ale koniecznie zmień kolory elewacji, coś jasnego i żywego.
stare 24.01.2009, 19:58   #6
napio6
Guest

Cytat:
Napisał Czekoladowy.pl Zobacz post
Bryła jest w porządku ale koniecznie zmień kolory elewacji, coś jasnego i żywego.
No to oke pobawie sie niedlugo i moze jutro dam nowe fotki...

stare 24.01.2009, 20:03   #7
Woltuwa

Elewacja jest za ciemna i za "brudna" - pierwsze wrażenie to "Jaki syf"

Co do parkingu - za cholerę nie wiem, jakim cudem te samochody tam wjechały i jak udało im się tak równiutko zaparkować. Mogłeś zrobić imitację drogi prostopadle do drogi potem podnieść teren, dać podłoge, etc. Może się uda metoda prób i błędów.

Nie podoba mi się, że nad schodami widać niebo - w którymś apartamencie autorstwa bjork wyjaśniałem co należy zrobić, by tak nie było

Wnętrza - rób zdjęcia z przyciskiem TAB, a przedmioty nie będą zanikać. I proszę Cię - włącz światła

co do samych wnętrz nie mam zastrzeżeń - bardzo mi się podobają. Otoczenie wokół bloku również

Cytat:
Napisał napio6 Zobacz post
Ale nie zwracajacie uwagi na detale, windy itd. A co myślicie ogolnie o ksztalcie i o bryle budynku jak to wyglada?
Detale są ważne (jeżeli nie najważniejsze). Kształt budynku jest super Bardzo przypomina bloki, jak to wygląda już napisałem wyżej

Pozdrawiam
Woltuwa

Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 24.01.2009 - 20:05
Woltuwa jest offline  
stare 24.01.2009, 20:17   #8
asiolek
Guest

Bryła bardzo ciekawa ale kolor przygnębiający i wręcz wprawiający w depresję.
Zdjęcia wnętrz są kiepskie , a niektóre pomieszczenia zdecydowanie za ciemne, ale ogólnie nie złe.

stare 25.01.2009, 07:34   #9
pisaqeczka

Mi się podoba, bardzo ładna bryła...
Tylko te jak juz wyżej ktoś wspomniał ciemne kolory wew.
pisaqeczka jest offline  
stare 25.01.2009, 08:25   #10
symfonia
Guest

Bryła ciekawa ale elewacja wogule.
Wnetrze ciekawe nawet dobrze zaprojektowane i urządzone -gdyby nie te straszne kolory ścian i mebelków.Jest strasznie nie przytulnie i odpychająco.
Popraw na przyszłość elewacje i dobierz żywsze kolory w wewnątrz dodaj więcej życia dekoracjami i ozdobami.
ocena 4/10 za kolowy.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania