![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wygląda nieźle. Mam tylko żal do Ciebie o parę niedoróbek. I jak ja nie cierpię tak na środku wywalonego garażu oddzielonego od bryły!
![]() ![]() Trochę pusty ogródek, ale w środku jest niemal genialnie ![]() ![]() Ja bym tego nie potrafił osiągnąć bez dodatków z neta. No i brakuje jakiś wyższaych drzew, bo bryła u górze jest bardzo pusta ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bardzo mnie cieszy, że komuś się się choś troszeczkę podoba.
Co do pustki - tak wiem. Zaplanowana była taka przestrzeń. Planuję zrobić, coś o jeszcze większej przestrzeni. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Hmm... Według mnie dałeś po pierwsze trochę lipne fotki. Te ujęcia powinny być lepsze. Ale teraz ocena domku. Z zewnątrz wygląda trochę ponuro i ceglasto ale w sumie może być. Całkiem nieźle dobrałeś kolory i zestawiłeś ze sobą meble. W kuchni za dużo tych patelni i garnków. Łazienka... Cóż. Według mnie kolory były w jednej z nich zbyt krzykliwe. Malo łazienkowa taka wyszła. Dobrze zestawiłeś ze sobą podłogi i ściany. Ale ogólnie... Strasznie pusto w tej chałupie. Oceniać nie bardzo chcę, no ale już w ostateczności 6,5/10. Powodzenia w dalszym tworzeniu
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
no jest ładnie
na zewnątrz dom wydaje się mroczny, ale w środku taki nie jest, brawo. ogród troche pusty,więc 9/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła mi się nie podoba. Wnętrza puste i mam wrażenie, że niektóre meble się żrą ze sobą. Ogólnie to niezbyt mi się podoba. Ocena: 5/10
kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|