![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Slowem wstępu: Nie bło mnie czas jakiś z przyczyn różnych, w końcu dorwałam się do TS3, które o dziwo pięknie i sprawnie chodzą na moim komputerze.
Trójka mnie strasznie zaskoczyła, w pozytywnym oczywiście, sensie - możliwość tworzenia tekstur to po prostu mistrzostwo. ;-) A możliwość stawiania obiektów po skosie i nie po siatce,bez wklepywania 100 kodów sprawia, że ogrody w końcu wyglądają jak ogrody ![]() Żeby nie zanudzać... To nie jest moja pierwsza chatka w TS3, pierwszej raczej nie pokażę, bo to było raczej sprawdzanie terenu i w ogóle nie warto ;p Ogólnie pomieszczenia w domu (zwłszcza górny hall i wucety) nie są tak ogromne jak na fotach, które trochę przekłamują wielkość ;-) - Trochę wyszłam z wprawy jeśli chodzi o robienie korzystnych fot ![]() Do rzeczy: Dom zamieszkuje rodzina Holden: - pan domu Gregor Holden, naukowiec z pobliskiego centrum lotów kosmicznych - pani domu Nadine Holden, znakomita kucharka, z zamiłowania. Poślubiwszy Gregora mogła oddać się swojej pasji, obecnie zajmuje się domem i czasem piecze wyborne torty do pobliskiej kawiarenki. - Collien Holden - córka, przechodząca dość 'łagodnie' okres dojrzewania. Wzorowa uczennica, pomocna i wrażliwa. - Erick Holden - najmłodszy potomek. Zamierzeniem dekoratora było stworzenie przytulnych i nowoczesnych wnętrz, z dodatkami w żywych i ciepłych barwach. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam. :-) Ostatnio edytowane przez Charionette : 04.02.2015 - 22:14 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|