![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
miisiaa odinstaluj wszystkie dodatki wraz z głowną częścią. Potem zainstaluj The Sims 3, zaktualizuj grę, a później zainstaluj Nowoczesny Apartament. Miałam podobny problem tylko z innym dodatkiem
![]() A teraz ja mam znowu problem ;( Mam zamiar włączyć sobie simy a tu piszę żebym zaktualizowała, no to naciskam "tak" i aktualizuję się .. czekam i czekam ... jest już 99% i tak cały czas długo ... wkurzyłam się i wyłączyłam. Patrze na szczegóły tej aktualizacji, a tam piszę że ona dotyczy także The Sims 3 Kariera, no ale jej nie mam :/ Nie wiem co teraz zrobić bo chciałabym zaktualizować, ale ile można czekać ? Edit: I ta aktualizacja wyświetlała mi się w EADM, a jak w starcie gry włączam folder : Aktualizacja gry to naciskam "Aktualizuj teraz" i mi się wyłącza z paska menu i wgl z ekranu ? o co chodzi ? proszę o pomoc ![]() Edit2: Przed chwilą mi się pokazało takie coś : PatchProgress.exe - Nie można znaleźć składnika (Duży czerwony krzyżyk) Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono QtCore4.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić problem. To znaczy, że muszę odinstalować simsy i od nowa zainstalować ? ![]() ![]()
Trololo ... =) Ostatnio edytowane przez Paulasia12 : 19.08.2010 - 21:48 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|