![]() |
#161 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czy był mój problem, ale napiszę.
Instaluję Simsy 3 oryginał, potem Karierę, lecz ona wymaga aktualizacji 1.12.70 . Okej, biorę aktualizację w instalatorze ( wcześniej nie aktualizowałam ), gra się instaluje, lecz kiedy uruchamiam launcher, pisze mi, że błąd aktualizacji. Tam gdzie pisze jaka jest wersja gry pisze mi, że jest 0.0.0.0. Dodam, że wszystko mam oryginalne. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
|
![]()
ja miałam tak samo, a czy masz wymarzone podróże to najpierw od instaluj wszystko, a później zainstaluj wszystko po koleji u mnie to zadziałało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
|
![]()
Miley, ja mam Wymarzone Podróże i Karierę.
To najpierw mam odinstalować, a potem po kolei zainstalować? A robić jakieś aktualizację? Napisz mi dokładnie jak to zrobiłaś, bo 80zł poszło ( póki co ) w błoto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
|
![]()
Już ci napisałam na PM co masz zrobić. Mam nadzieję, że Ci to pomoże, a po drugie witaj na forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
|
![]()
To mi się pokazało po zaktualizowaniu Wymarzonych Podróży. Po chwili włączył się instalator patchowania do wersji 1.12.70.
http://i50.************/zx72fq.jpg Sorry za linka, ale nie mogłam dać zdjęcia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
|
![]()
Mam ten sam problem co ChoreMelodie, wyskakuje mi to samo.
Wyciągnęłam z gry wszystkie dodatki z neta, odinstalowałam karierę, zainstalowałam raz jeszcze i ciągle to samo. Pomocy... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
|
![]()
A ja mam takie pytanie: gdzie znajdę EA Download Manager? Na początku zainstalował się razem z grą, ale potem ktoś mi go odinstalował/usunął(nawet nie jestem do końca pewna, co zrobił...). Nie mogę ściągać aktualizacji, bo pisze, że nie może nawiązać połączenia z EA Downloads Manager... Nie chcę po raz setny odinstalowywać simów i instalować na nowo tylko po to, żeby EADM zaczął działać, w ostatnim czasie straciłam przez to za dużo rodzin i zwyczajnie mam tego dość...
Więc może Wy znacie jakiś sposób? |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
|
![]()
Tak Wejdź w płytę TS3 w zakładkę "Support" i będzie EADM i zainstaluj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
|
![]()
Jeżeli ktokolwiek będzie miał ten sam błąd co ja i ChoreMelodie (czyli ,,Nastąpił błąd podczas uruchamiania. Zobacz szczegóły w dzienniku) - to niestety pozostaje tylko reinstalka wszystkich dodatków, łącznie z podstawową wersją. Próbowałam wszystkiego i tylko to u mnie zadziałało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
|
![]()
Ooooh Dzięki Dzięki DZIĘKI!
![]() Ostatnio edytowane przez Fatumka : 14.07.2010 - 17:08 |
![]() |
![]() |